ושוב כשלון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן, לצערי הטיפול הזה גם נכשל, החזרנו ארבעה עוברים- שניים של יום 3 ושניים של יום 5, מה שנדיר ויפה בגילי.. אבל נדירות ויופי והרבה תקווה, אחרי שלושה ימים מגעילים של התכווצויות והרגשה נוראית, קיבלתי מחזור קשה. אז סוכות בחוץ, ואנחנו בפנים, מסתכלים אחד על השני, בלי הרבה תשובות.. לנסות עוד מחזור? לוותר? להתחיל לחשוב על תרומת ביצית? ומי מבטיח שתרומה תקלט? הרי העוברים יפים, זה פשוט לא נתפס.. ובכלל איך אפשר לעבור תרומת ביצית ברמה הנפשית. איך? חג כזה לא ממש שמח, ואני בפנים קצת בניתוק.... לא קל הסיפור הזה... אתן יודעות. ממש לא קל ..:-(
4 תגובות
עמוד 1
  • היי
    מבינה אותך מאוד. נמצאת בדיוק באותה סיטואציה הוחזר עובר אחד ואחרי שבוע מזמן ההחזרה מחזור קשה . מבאס!!!!!!! אני בתהליך זה לבד עושה זאת מתרומת זרע . אך יש לי המון תמיכה מסביב. אבל עדיין החג כבר לא חג.
    כולי תקווה עבורי ועבורך שהפעם הבאה תצליח :)
  • היי מתוקה
    כל כך מבינה לליבך. אין יותר קשה מטיפול שלווה בציפיות ובסוף נכשל.
    מה עושים? דוהרים קדימה.
    אני חושבת שמה שמאפיין אותנו, עוברות טיפולי הפוריות, שיש לנו כוח רצון לא רגיל.
    בסוף יהיה בסדר.
    ימים קשים עכשיו אחרי השלילי, ובמיוחד שבחוץ סוכות ושמחה ובלב חגיגה של עצב. אבל לא לתת לזה להפיל אותך. אנחנו מסוגלות להכל!
    תזכירי בת כמה את?? וטיפול מספר?...

שולחת חיבוקים
    לילך
  • הי לילך, אני בת 43... כבר לא ילדה בעליל... אני לגמרי עם רגליים על הקרקע על הגיל והגיל והגיל.. הבאסה היא שאני מגיבה יפה לטיפול, היו לי 14 ביציות ש10 הופרו, והחזרנו 4 שהתחלקו, ואופטימיות, ובלה בלה... ולפני זה שאבו לי 22 ביציות, והיו 10 עוברים מוקפאים! סך הכל עברתי שתי שאיבות. אבל משהו שם לא נקלט, או הגיל או סיבות אחרות.. הבאסה היא אותה באסה, גם ב43 ובטח ב29, רק אצלי נוסף לזה התקתוק החזק מאוד של הגיל והאיכות.

נינה, לבי לבי איתך, אבל אם זה יעודד אותך (אולי קצת) אני בזוגיות, עם בן זוג תומך וחברות מדהימות, ואף אחד , אף אחד ,לא באמת יכול להבין לעומק את רחשי לבי. בסוף, אני לבד שם. בפולשנות הפיזית, בציפיות, בתחושות וגם באכזבה העמוקה.
    אז מאי שם מתל אביב, אני שולחת לך מסר--- שאת לא לבד. אני (גם) פה.
  • היי אני ממש הצטערתי לשמוע. אני מאוד מבינה אותך הכי קשה זה שאין תשובות. אני עם בן זוגי עברנו כבר 10 הפריות. אני בת 39 מגיבה יפה טיפול. ויש עוברים אבל אין הריון... יש רק פתרון אחד זה להמשיך אלה. עוד סבוב ועוד אחד עד שבסוף זה יצליח.
    לא לותר. לנסות דברים שונים ויטמינים,דיקור כל דבר,.
    בהצלחה המוןן וחיבוק גדול
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה