אובדת עצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חג שמח ושנה טובה יקרות!
    חייבת את עצתכן לקראת חזרה לטיפולים אחרי תקופה ארוכה של הפסקה
    אנחנו נשואים 4 שנים ומנסים להרות ללא הצלחה. לאחר בדיקות הוגדרנו "עקרות בלתי מוסברת" ז"א שהכל תקין אצל שנינו ומסיבה לא ידועה זה פשוט לא מגיע. ביצענו 6 טיפולי ivf שכשלו וכרגע אנחנו רוצים לנסות את מזלנו אצל רופא אחר.
    אשמח שבנות שגם מוגדרות כמונו ימליצו על רופא שיודע איך לטפל בזוגות כמונו. העיניין שמאוד מתסכל לדעת שהכל בסדר וזה לא בא כי אם כן הייתה בעיה אצל אחד מאיתנו אז הייתי אומרת וואלה יש בעיה מטפלים ספציפית בבעיה וזהו. נותנים לי המון המלצות על המון רופאים ומבלבל אותי מאוד. שמעתי על פרופ' שולמן אדריאן מישהי שמעה עליו/טופלה אצלו?
    אשמח לתגובות שתהיה שנה מבורכת ומלאת פיריון ובשורות טובות לכולן!!!

הילה
9 תגובות
עמוד 1
  • הי הילה, לצערי לא אוכל לעזור לך מנסיוני, מאחר שאצלי זה סיפור אחר לגמרי. יכולה רק להגיד לך שפרופ׳ שולמן מאוד נחמד והוא חלק מרופאי הצוות של אסותא ברמת החייל. את יכולה לקבוע פגישה אצלו, לדבר על התהליך ואז להחליט אם רוצה לעבור טיפול באסותא או לא. שיהיה בהצלחה , מבינה אותך לגמרי, אבל אולי רופא חדש במקום חדש, יתן כיוון אחר וטוב.
  • היי מתוקה,
    כל כל מבינה לליבך. אם יש לך אפשרות להגיע לירושלים ממליצה לך בחום על פרופסור לאופר. רופא מדהים מקצועי שראה כבר הכל בחייו. אפילו רק אם זה לפגישה, שווה לפגוש אותו
  • הי הילה, אני לאחרונה פניתי לדר ברקוביץ, יש הרבה תגובות חיוביות עליו, אני תרשמתי ממנו ממש לטובה.
    בהצלחה
  • היי בנות
    אני נכנסת לכן לשיחה כי אני גם שוקלת לעבור לרופא פרטי
    כרגע בבית חולים ציבורי...
    איך זה עובד באמת? יש השתתפות של קופח?
    מה הסדר קודם של העלויות לטיפול אצל רופא פרטי?
    ועם יש לכן המלצה על רופא באזור המרכז ?

חג שמח ושנה פוריה לכולכן
  • היי הילה
    אצל איזה רופא היית ???
  • בייבי אני מטופלת בפרטי אצל רופא מעולה
    הוא עובד באסותא רמת החייל אני שייכת לכללית
    השתתפות עצמית באסותא על שאיבה /החזרה 300 במקום 600

שאיבה 1100+החזרה1100 משלמת לרופא 2200
    אם תרצי עוד מידע בכיףף
  • היי, אני לא יודעת מאיפה את...
    אני מהלא מוסברים. עשיתי 4 הזרעות ו2 הפריות אצל רופא דרך קופ"ח ואחרי שדי הבנו שאין לו מה להציע לנו עברנו לפרופסור זיידמן ( בת"א ) הוא רופא פרטי ומדהים.
    היום אני שבוע 21+2 טחרי ס"כ 3 הפריות שעשינו אצלו ( בשלישית נקלטתי )
    חייבת לומר שמעבר ללא מוסברים יש לי רזרווה שחלתית נמוכה ( אני ס"כ בת 32 וזה ידוע כבר שנתיים ) ועוברים שהיו לא משהו
    מה שעזר לי זה הנצה לעוברים ופיפל שעשיתי. לא לפחד מהפיפל. זה לא שונה הרבה מפאפס
    לא להתייאש ובהחלט להחליף רופא
    יש עוד רופאים מומלצים : ד"ר ברקוביץ' ( גבעת שמואל), ד"ר משה רויובורט( ת"א ), ד"ר קופמן ( בירושלים ) ד"ר פולינה אוסטרובסקי ( נתניה )
    בהצלחה
  • יוליה איזה כיף לשמוע שיהיה לך המון המון בהצלחה

הילה
  • ממליצה בחום על דר אוסטרובסקי פולינה מנתניה היינו אצלה באופן פרטי. רופא מעולה מקצועית ואנושית!!
    הגענו אליה אחרי מספר הזרעות והפריות אצל רופא אחר שבאיזשהו שלב התיאשתי ממנו ומהרובוטיות שלו.
    אחרי 2 הפריות נלקטתי אצל דר אוסטרובסקי.
    חייבת לציין שהרופאה פשוט הצליחה להרגיע אותי והחזירה לי את התקווה שהייתה קצת הרבה חסרה לי וראו שהיא נלחמת ודואגת שנצליח יחדיו!!!

מפה לשם עוד חודש בערך אני אמורה ללדת בעזרת השם!

שיהיה המון בהצלחה - בסוף זה יגיע מבטיחה לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה