זריקות פוריות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר,
    סיימתי 3 מחזורי טיפולי הפריות (במחזור השני הייתי בהריון אך לעובר הפסיק דופק בשבוע 8). אני מטופלת בגונאל, התחלתי מ- 200 יח' בסבב הראשון, הרופא העלה לי בסבב השני והשלישי ל- 375 יח אך לא נוצרו אצלי יותר מ- 3 ביציות בשאיבה. בסבב השלישי קיבלתי גם פעמיים מונוגון.
    אני לא מבינה למה לא משנים לי תרופות אם הגוף לא מייצר יותר זקיקים, מרדימים אותי כל פעם מחדש בשביל ביצית אחת או שתיים וזה נראה לי אבסורדי במיוחד בגלל העובדה שכל הבנות שמסביבי מדברות על שאיבה של מינימום 10 ביציות (כך גם יש להן אופציה להקפאה...)
    אני יודעת שלהריון מספיקה ביצית אחת, גם אכן הצליח לי בפעם השנייה אבל הסיכויים פוחתים.....
    שאלתי את הרופא שלי לגבי תרופות אחרות והוא אמר שהכלך אותו דבר ושיש נשים שפשוט לא מגיבות להורמונים..
    לציין שאני מטופלת אצל רופא פרטי שאני מרגישה אצלו מאוד בנח והוא מקסים. אבל.....
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    הרופא שלך צודק, ישנן נשים שלא מסוגלות לייצר כמות גדולה של ביציות גם תחת טיפול הורמונלי במינון גבוה. זה קשור ליכולת של השחלות להגיב ולרזרבה השחלתית.
    ניתן לנסות לתת מינון גבוה יותר מ 375 יח'. זה כנראה לא ישנה בצורה משמעותית את מספר הביציות אך כדאי לתת את המינון המקסימלי ולקוות שהתגובה תשתפר.
    באופן כללי לא כדאי להשוות בינך לבין אחרות, מאחר וכל אחת שונה ומגיבה אחרת.
    בטיפולי הפריה חוץ גופית איכות הביציות חשובה יותר מהכמות!

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה