כמעט אבל לא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן אחרי שבועיים של היי, התנפץ החלום ברגע אחד. שק ללא עובר נגמר בהפלה טבעית עם התכווציות ודימום שלא נפסק. מאוכזבת, אוספת את השברים. ויוצאת לחודש מנוחה (לפי הוראת הרופא) סגרנו חופשה לחו"ל עם בני הקטן ואחזור בכוחות מחודשים. אופטימית ללא תקנה שהפעם הבאה תביא איתה הריון תקין וארוך. (מאחלת לכולנו )
10 תגובות
עמוד 1
  • מצטערת לשמוע ..
    מאחלת לך בשורות טובות בקרוב ושהשנה הזאת תחתמו לחיים ולכול הטוב שיש.
    אל תאבדי תקווה
  • ממש מצטערת לשמוע, אבל כל הכבוד על הגישה.
    תהני בחו"ל ושיהיה חתימה טובה
  • וואייי מצטערת לקרוא את זה!!! אבל תגידי תודה על כך שזה נגמר בהפלה טבעית ולא היית צריכה לעבור את הסבל והייסורים של הפלה עם כדורים וכו...
    בהצלחה בפעם הבאה ואמן שיהיו לך במהרה בשורות טובות שישארו ל- 9 חודשים משעממים
  • כל כך מבינה אותך.... בחיים לא הייתי כל כך חרדה לסימני מחזור כמו כשאני מתקרבת ליום ה 14 לאחר ההזרעה... אני שוקלת בעצמי לקחת חודש הפסקה במידה ולא אקלט הפעם כי שמתי לב שנהייתי לא אני ואני לפעמים לא מכירה את עצמי.
  • אין ספק שזו חצי נחמה...
    ולנושא אחר, יש כאן בנות שהיו מעוניינות לפתוח קבוצה סגורה בפייסבוק?
  • יש קבוצה בפייסבוק, ויש קבוצה בוואטס אפ אם מישהי מעוניינת אתן פרטים לחיבור
  • אני רוצה.
    אפשר פרטים??
    גמר חתימה טובה
  • קבוצה בפייס ניקראת חוויות משותפות ואם תרצי להתחבר לקבוצה וואטס אם שלחי לי במייל את המספר שלך
  • הייתי מציעה לפתוח קבוצה חדשה. כמעט כל הבנות שם נקלטו ייתכן ויותר כדאי לפתוח קבוצה עם סטטוס של בנות שכרגע יותר רלוונטית אלינו.
  • את צודקת אני מציע קבוצת וואטס אפ זה הרבה יותר זמין אם מישהי צריכה תשובה או עזרה במיידי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה