בדיקת בטא לאחר השרשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום!
    המחזור האחרון שלי היה לפני כמעט שנתיים, כי אז נכנסתי להריון עם בני הבכור, ומאז שהוא נולד (לפני שנה וקצת) לא היה לי מחזור (אני עדיין מניקה).

ביום רביעי (לפני שלושה ימים) היה לי דימום חלש, לא יותר מכמה טיפות. חשבתי שזה תחילתו של ווסת, אולם עברו מאז שלושה ימים והדימום כאמור היה רק כמה טיפות, כך שלא סביר שמדובר בווסת.

הבנתי שיכול להיות שמדובר בדימום של השתרשות (אם כי בהריון הקודם לא היה לי דימום כזה). בנוסף לדימום, התחלתי לחוש בחילות, שלשולים, ועוד תופעות שיכולות להתרחש בהריון.

בדיקת הריון ביתית יצאה שלילית.

רציתי לשאול האם ביום שני הקרוב (כלומר 5 ימים לאחר הדימום) בדיקת דם בקופ"ח תזהה את ההריון, במידה וישנו. אני מעדיפה לא לחכות עם הבדיקה יותר מדי, כדי לדעת אם אני בהריון לפני יו"כ, על מנת שאוכל לתכנן את הצום שלי בהתאם. מצד שני, אני כמובן לא רוצה להידקר סתם אם זה מוקדם מדי בשביל לזהות את ההורמון בבדיקת דם.
    תודה!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    בעקרון בדיקת הריון ביתית היא מספיק מדויקת.
    ניתן לחזור על הבדיקה הביתית לאחר שבוע- שבועיים או לעשות בדיקת דם - על פי החלטתך.
    לא ניתן לדעת האם מדובר בהריון בשלבים המוקדמים אשר לא ניתנים לזיהוי בבדיקת דם או שתן, מאחר ולא קיבלת וסת.
    במידה ובדיקה ביתית חוזרת יוצאת שלילית - לא מדובר בהריון.

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה