הפרשות צהובות עם פרוגילוטון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    המחזור שלי לא סדיר ואני עוברת טיפולי פוריות. בחודש שעבר לא עשיתי טיפולים אבל כדי לקבל מחזור הרופא רשם לי פרוגילוטון. החודש אני עם סבב שני בגלל הקושי לעשות טיפולים בחגים. שמתי לב בחודש שעבר שכאשר אני עם הכדורים החומים שמכילים פרוגסטרון יש לי הפרשה מרובה בצבע צהוב, מאוד צמיגה ואני כל הזמן הרגשתי אי נוחות ולחות באיזור התחתונים. חשבתי שזה קנדידה ואפילו עשיתי טיפול נגד קנדידה אבל לאחר הדימום זה עבר. החודש אני שוב שמתי לב להפרשות האלה. הן כל כך מרובות שכאשר אני הולכת לשרותים אני רואה טיפות של נוזל צהוב שנוטפות ממני. וגם במהלך היום אני כל הזמן מרגישה אותן.
    האם זה נורמלי? האם זאת תופעת לוואי ידועה של פרוגסטרון? האם להמשיך עד סוף החפיסה או להפסיק?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    לא ניתן לעשות אבחנה מבלי לבדוק אותך.
    להערכתי, במידה ואין להפרשות ריח לא נעים והן אינן מלוות בגרד או כאבים, אין מקום לדאגה.

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה