חרדות ופחדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ,

חייבת לשתף אתכם במשהו שמעיק על נשמתי , אני בהריון חודש שישי עם ילדה ראשונה , נשואה כבר 4 שנים .
    מזה לאחרונה אני סובלת ונתקפת בפחדים וחרדות שלא עוזבים אותי וגורמים לי לבכי שלא נגמר , יש לי פחד מהלידה ופחד שאני לא יצליח לפרנס את הבת שלי שהיא תגיע לעולם , בעלי עובד בשתי עבודות אנו מצטצמצים ככול שניתן ועדיין ברגע שהתינוקת הזאת תגיע יתרבו ההוצאות ויש לי פחדים שנגיע למצב שלא נעמוד בזה .
    המחשבות שלי הם בעיקר לאחר שתסתיים חופשת הלידה שלי ואני יצרך לחזור לעבודה ואז אצטרך לשלוח את הבת שלי למשפחתון שעולה הרבה כסףףףף
    אין לנו אפשרות להתפרנס ממשכורת אחת ואני חייבת לעזור .
    אין לי עזרה מההורים , כי הוריי גרים בצפון ולא יכולים להגיע כל יום , ואילו אימו של בעלי עובדת במהלך היום .
    כל חיי רציתי משפחה וילדים ועד שזה כזה קרוב אני מרגישה אשמה שאני מביאה את התינוקת הזאת למציאות כזאת .
    דברתי על זה עם בעלי , ובעלי אמר שבעזרת השם תגיע בריאה ושלמה לעולם ואחר נשבור את הראש בנוגע לשאר , אני יודעת שהוא צודק אבל הפחדים והחרדות לא עוזבים אותי .

מצטערת על החפירה , אבל הייתי חייבת להוציא את המועקה שלי , מישהי חוותה משהו כזה או דומה שיכולה לשתף אותי ....

תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • חן יקרה,
    מה שאת מתארת כאן הוא מצב שכיח....הרבה מאוד בנות חוות אותו
    תחשבי על זה, שכשאנחנו נכנסות להריון, פתאום זה לא לדאוג רק לעצמנו, או לעצמנו ולבן זוג... אלא לעוד נשמה קטנה וזעירה שמגיעה לעולם שלנו !
    בטח שזה משנה את ההסתכלות, ובטח שזה יכול להעלות פחדים שונים....
    מה שאני מציעה לך, זה לחשוב דווקא על המקרה הקיצוני ביותר....
    מה יקרה אם לא יהיה מספיק כסף למשפחתון... תישארי איתה בבית? ואז מה יקרה ?
    המשכורת של בעלך תפרנס את שלושתכם ?
    הכוונה שלי שתיקחי כל פחד "לקצה" שלו.. ותראי בדמיון מה הכי גרוע שיכול לקרות... ואולי פתאום תגלי שזה לא כל כך נורא ולא כל כך מפחיד
    ממליצה לך בכל מקרה לקנות תמצית של פרחי באך ( בכל חנות טבע או סופר פארם ) שנקראת MIMULUS ותשימי ממנה 2 טיפות בתוך בקבוק מים ותשתי את הבקבוק במהלך היום.....
    זו תמצית שעוזרת להתמודדות עם פחדים
    מאחלת לך רק טוב
    ורק שפע
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה