יש עוד כמה דברים ששכחתי לרשום...
אני לא דתיה אבל אני מנסה הכל!
לפני ההריון הייתי קוראת- הרב כדורי זצוק"ל לימד כי המקשה להרות טוב שתקרא פרקים ק"ב , ק"ג בתהילים בכל יום בבוקר, כולל שבת. בהצלחה רבה ויהי רצון שבתך תזכה במהרה לזרע קודש בר קיימא.
לאחר שראינו דופק- הלן פרקי תהילים המסוגלים להריון תקין וללידה קלה מהגאון הרב חיים קנייבסקי שליט"א :פרקים - א' , ד' , ה' , ח' , כ' , לה' , נז' , צג' , קח' , קמב'.להשתדל להגיד כל יום ותבטיח שתאמר אחרי הלידה "נשמת כל חי" בשמחה גדולה.ולכל המבקשות להיפקד להריון הנה תפילה לזרע בר קיימא, לזכות בבנים ובבנות ולפקידת עקרות ."מלך אל חי וקיים, אתה חונן לאדם דעת ומלמד לאנוש בינה, חננו מאיתך חכמה, בינה ודעת ותזכה אותנו, ותיתן לנו כוח שנזכה לפקוד עקרות בתפילתנו.ותלמדנו ברחמיך הרבים איך להתפלל בשביל עקרות לפקדם לטובה בדבר ישועה ורחמים.ותשמע תפילתנו ותאזין שועתנו שיהיו כל העקרות נפקדות לטובה חיש קל מהרה, ויולידו ברחמיך בנים ובנות חיים וקיימים. ויתרבו עמך בני ישראל כחול הים אשר לא ימד ולא יספד.וכשם שגברו רחמיך על אבינו הראשון - אברהם אבינו, ואשתו שרה אימנו, אשר זכרתם לטובה ותפקדם לעת זיקנותםונתת להם את יצחק, והבטחתם להרבות זרעו ככוכבי השמיים -כן יהמו נא מעיך ורחמיך על כל עקרות עמך בני ישראל ובפרט עלי (שם פרטי) ___ בת( שם האם) ____ שעיני תולות אליך לבד שתיתן לי זרע של קיימא! ונזכה לגדלם לתורה, לחופה ולמעשים טובים לאורך ימים ושנים טובים.ריבונו של עולם, חוס ורחם עלינו והתפתה והתרצה והתפייס לתפילתנו, ונזכה לקיים באמת מקרא שכתוב:'והודעתם לבניך ולבני בניך למען כל עמי הארץ, כי י-ה-ו-ה הוא האלוקים ואין עוד' .אמן כן יהי רצון".(ליקוטי תפילות - ר' נחמן מברסלב)
מתוך האתר
http://kabalah.co.il/עוד משהו- לפני הטיפול האחרון הלכתי לבדיקת שד אצל ד"ר שימחה מושי מתל אביב. הוא אמר שיש שורה במחשב שכתוב על המטופלת אם יש ילדים וכמה. אצלי לא היתה שורה בכלל! אולי זה קטע כזה של אנרגיות (?) פניתי אליו כי שמו הולך לפניו בנושא הזה חוץ מהמומחיות שלו בכירורגית שד... ויש לי כמה חברות שהיו בטיפולים ואחרי שהיו אצלו והוא תיקן להן את השורה הזו במחשב הן הצליחו. אחרי שהוא תיקן את זה בטיפול אחרי הבדיקה הזו נקלטתי...
ועוד משהו- ענדתי שרשרת כסף עם תליון רובי שאומרים שזה סגולה לפריון.
זהו, כמו שכתבתי, ניסיתי הכל! לא יועיל לא יזיק!
מקווה שלא שכחתי עוד משהו. אם אזכר כמובן ארשום.
בהצלחה לכולן