תעזרו לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אני בת 20 מנסה להיכנס להריון כבר שנה פניתי למרפאת פוריות ונתנו לי לעשות כמה בדיקות שצריך לעשות בבירור אי פריון והכל היה תקין גם בעלי עשה בדיקת זרע והכל היה נהדר
    מחזור אצלי סדיר כל חודש עשיתי פעמיים מעקב זקיקים וכן היה לי ביוץ אבל קבלתי מחזור כרגיל ועד היום אני מבולבלת ועצובה ולא יודעת מה לעשות
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    המצב שאת מתארת נקרא אי פריון לא מוסבר. כלומר - כל הבדיקות תקינות אך אין הריון.
    במצב כזה הסיכוי להריון ספונטני הוא קיים אך נמוך.
    ניתן להעלות את הסיכויים להריון ע"י טיפולים הכוללים כדורים או זריקות להגברת הביוץ בשילוב עם הזרעות.
    במידה וטיפולים אלה לא משיגים הריון מומלץ לפנות להפריה חוץ גופית.

ד"ר מוריה קירשנר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה