זכויות אישה בהריון שאינה שכירה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

אנחנו מתכננים הריון ואני מנסה לברר את זכויותיי.

אני עצמאית, אך לא מגיעה לסכום שבו ביטוח לאומי מגדיר אותי כעצמאית.
    אני עובדת גם כשכירה, אך לא קבועה. אלא עובדת כפרילנסרית עם תלושי שכר, דרכם אני כן משלמת ביטוח לאומי. יש חודשים שאני עובדת עם תלוש ויש כאלו שבכלל לא.

השאלה היא האם כשאכנס להריון אהיה זכאית לזכויות נשים בהריון כמו חופשת לידה וכו ואם כן דרך איפה?
    האם יש מקום בו מפורטות הזכויות המלאות לאישה הרה?

תודה על כל תשובה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך,
    עקרונית, עשויה לקום לך זכאות הן לפי המישור של שכירה והן לפי המישור של עצמאית - יש לבחון את העניין ואת גובה ההכנסות באופן ספציפי לנתונייך.
    באתר של ביטוח לאומי תוכלי למצוא הנחיות בעניין, אולם יהיה הכי פשוט ונח להתקשר ישירות למוסד לביטוח לאומי, והם יוכלו לראות לפי נתונייך האישיים את המצב המלא לאשורו.

בהצלחה,

ברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    משרד עורכי דין חן שטיין ושות'

מגדלי עזריאלי, המגדל העגול קומה 35, תל אביב
    טל: 6245588- 03
    פקס:6245599- 03
    אתר עו"ד שטיין ("המשפט"): www.hamishpat.co.il
    הדף העסקי שלנו בפייסבוק - https://www.facebook.com/hamishpatlaw
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה