הידבקות cmv - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב, זה ממש קשה לי לחשוב על איך פתאום משמחה של ההריון הראשון שלי הגעתי פתאום למצב של התעסקות עם וירוס cmv

לפני שבועיים נשלחתי לבדיקת דם (בשבוע 9 ) וקיבלתי תוצאה שלא ציפיתי לה :cmv igg שלילי וcmv igm חיובי וmethod 2 שלילי. מיותר לציין שרמת הלחץ והפחד שלי קפצו. אני ובעלי נשלחנו להיוועץ עם זיהומולוג ולערוך בדיקה חוזרת אחרי שבועיים (שלשום) שתוצאותיה היו ללא ערכים כלשהם אלא רק בקביעות הבאות: igg שלילי. Igm גבולי. Avidity שלילי . ו method 2 שלילי. קשה לנו מעוד בשבועיים האחרונים להיות אופטימיים ויש לי תחושת מועקה חזקה וחוסר יכולת לשמוח מההריון אחרי קריאה של הסיכונים הכרוכים לתינוק בהדבקה כמו כן בהמתנה של חודשיים עד בדיקת מי שפיר.

רציתי לשאול מכיוון והתור לזיהומולוג יהיה רק אחרי החגים האם על בסיס מה שתיארתי יש אפשרות לתת לי אינפורמציה או פרדנות לממצאים (כל שבריר יעזור בשלב זה) . תודה רבה מראש וחג שמח
    מעין
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

על פניו נראה לי שאפשר לשדר אופטימיות
    אבל כדי לתת לך תשובה רצינית ואמיתית אני צריך לראות את הבדיקות עצמן ואי אפשר לעשות זאת דרך הפורום

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה