היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה פשוט לא ייאמן שאחרי כל כך הרבה זמן שמנסים ואפילו חושבות שאנחנו מיואשות, עדיין שאת כמה ימים לפני קבלת מחזור את מתחילה לדמיין דברים ומסתבר שלמרות כל האכזבות יש בי עדיין אופטימיות, אולי זה קצת נאיבי מצידי אבל זה המצב... מצד אחד בגלל שאני לא בטיפול בכלל אז מה יכול להשתנות החודש משאר החודשים.....זה לא שעשיתי איזשהוא טיפול שיכול לגרום לי לסיכוי גבוה יותר, ועדיין חושבת שאולי זה כן יכול לקרות..... מצד אחד לא טוב לצפות ואז להתאכזב אבל מצד שני (מי שקראה את הסוד), אם את מאמינה שזה יקרה אז זה יקרה...... בקיצור מבינה שהסיכויים קטנים אבל מקווה למתנה ענקית לשנה החדשה ובהזדמנות זו מברכת את כולכן בשנה טובה , בריאה ופורייהההה. רומי שחר
2 תגובות
עמוד 1
כל כל מזדהה עם התחושות האלה הלוואי והשנה החדשה תביא איתה בשורות טובות ונזכה כולנו להיקלט במהרה להריון קל ותקין
שנה טובה ופוריה לכולכן
וואי בנות אני קוראת ומנסה לא לבכות ולהתרגש על הדברים שאתן כותבות.
אנחנו צריכות להיות חזקות, אין מצב שלא נצליח.
יש לי עוד שבוע לתשובה. שיהיה לכולנו שנה טובה ופורייה. הרבה נחת.