היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום בנות אני חדשה בפורום הזה, חשבתי לא להיכנס לזה אך נכנעתי. אני עכשיו בהחזרה עם עובר 1. נורא קשה לי השבועיים האלה. האם יש עצות מיוחדות איך אפשר להתמודד לא לחשוב על זה ולהיות חיובים כמה שיותר.
תודה וחג שמח
אליס
3 תגובות
עמוד 1
אליס קודם כל המון בהצלחה. אין דרך לא לחשוב על זה אבל תנסי לדמיין את התוצאה החיובות של בטא ואת עצמך בהריון. מאחלת לך בטא מהממת
ציטוט:פורסם במקור על-ידי אלה1976
אליס קודם כל המון בהצלחה. אין דרך לא לחשוב על זה אבל תנסי לדמיין את התוצאה החיובות של בטא ואת עצמך בהריון. מאחלת לך בטא מהממת
תודה אלה חג שמח
אליס
תנסי לראות סרטים מצחיקים. סטנדאפ באינטרנט. כל דבר שיעשה לך מצב רוח טוב. דמיון מודרך-לדמיין את עצמך בהריון או כבר עם תינוק... בהצלחה