זירוז עקב סכרת הריונית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם אני יש לי עוד זמן עד הלידה אני בשבוע 32 כרגע ואני ממש חוששת ופוחדת ממה שיבוא בשלב מאוחר יותר .. יש לי סכרת הריונית והודיעו לי שבמקרה של סכרת עושים זירוז בשבוע 38 - מישהי עברה את זה ?? בנוסף להכל אסור לי גם אפידורל בגלל פריצות דיסק שיש לי .. אם מישהי עברה את זה מה ההליך ומה בא אחרי מה ותוך כמה זמן ילדתם אחרי הזירוז , מה רמת הכאב שהייתה בצירים וכו' אשמח לשמוע כל פרט ופרט .
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לא בכל מקרה של סוכרת עושים זרוז - זה תלוי בחומרת הסוכרת, מידת האיזון והערכת המשקל של העובר.
    לגבי אפידורל - עלייך להתייעץ עם מרדים. לא כל פריצת דיסק היא קונטרה-אינדקיציה לאפידורל - זה תלוי במיקום, גודל וגובה פריצת הדיסק.

לגבי חויות לידה, זרוז וכו' מציע שתשאלי את שאר חברות הפורום בפורום התמיכה הכללי

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה