הריון שני לאחר הפלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היה לי הפלה לפני כמה חודשים עם תאומים עברתי גרידה והיה לי מאוד קשה ועצוב. אני כבר שנתיים וחצי מחכה להריון ועכשיו סוף סוף פעם שניה הריון צעיר.. אבל היום ראיתי דימום חזק כשהלכתי לשירותים.. וכאבי בטן ממש כמו מחזור אני לא רוצה לאבד את ההריון הזה??????
    אני בטיפולי פוריות ולקחתי איקקלומין כדי להכנס להריון בא לי עכשיו לבכות אין לי כבר כח יותר
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום יקרה,

אני חושבת שלא בכדי הצטרפו יחד המילים "בצער תלדי בנים".
    כמה כאב ועצב מתגנבים אלינו כשאנחנו מאבדות את היקר לנו מכל.
    אני לא רוצה להכניס בך תקוות שווא, אבל אחרי הכל, עדיין אין אישור רופא להריון (אמת?) ובאותה מידה, גם אין אישור לכך שההריון הסתיים.
    לעיתים ההשתרשות עצמה כרוכה בכאב ודימום ואולי אולי, הפעם, כן תוכלי ליהנות מהריון תקין.

אני מחזיקה לך אצבעות חזק וושולחת שק של אהבה וחיזוקים.
    ולכל מקרה, תמיד תזכרי, שאנחנו כאן בשבילך.
    יעל
  • עכשיו אני הולכת לרופא לראות מה קורה.. לצערי זה הפלה שניה?????? הבטא שלי ירדה 2.0
  • תיהי חזקה, עם כל הקושי.
    אל תתיאשי - יהיה בסדר! תאמיני בזה.
    אם לא הפעם - אז בפעם הבאה.

אל תחששי מגרידות, לצערי אני נאלצתי לעבור שלוש ויש לי שני ילדים מופלאים בבית.

אני שולחת לך שק של אהבה, חיזוקים וחיבוקים,

יעל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה