מנסים כבר 9 חודש ולא מצליחים להיכנס להריון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    אני יודעת שאני בטח הבחורה העשירית שרושמת את אותו הדבר אבל...
    אני בת 25 נשואה לבעלי שנה וישר אחרי החתונה החלטנו שאנחנו רוצים להביא ילד...
    אני כמובן הייתי בטוחה שתוך חודשיים גג אני אקלט אבל עברו חודשיים ואז עוד חודשיים ועד עכשיו זה לא קרה.... כמובן עם כל מחזור אני בוכה ונכנסת לדיכאון וחושבת כבר שאצלי משהו לא בסדר בגוף... קניתי כבר ערכות לביוץ, ספר לפוריות האישה, קראתי כתבות ופוסטים באינטרנט, הייתי אצל רופאת הנשים שלי והיא גם אמרה לי שאני אחזור עוד כמה חודשים כי היא לא רואה סיבה לדאגה אבל אני מאוד מודאגת, לא יודעת מה לחשוב כבר, כולם סביבי לעט לעט ניכנסות להריון פחות מחצי שנה של ניסיון ומה איתי?!?! אני ממש בלחץ וכבר אין לי כוח לדמעות ודיכאונות אני ממש מיואשת נפשית כבר! אני אשמח לקבל תגובות ועצות מכן
4 תגובות
עמוד 1
  • שלום, תיראי אין לך סיבה להלחץ.תעשי בדיקות את בעדלך. בדך כלל מתחילים טיפולים אחרי שנה עד שנה וחצי של ניסיונות.
    אם כל הבדיקות יוצאות תקינות אז יש סיכוי שאת אולי צריכה ק קצת תמיכה הורמונלית על מנת להרות.אם חלילה תהיה בעיה אז היום יודעים לפתור כמעט הכל.
    אצלנו למשל יש בעיה ואני כבר אחרי עשר סיבובים של הפריות ועדיין לא מתייאשת ואומרת שהזמן שלי יבוא.
    אני מאחלת לך המון בהצלחה.לא להכנס לדיכאון ולא להתייאש
  • תודה רבה לך, מאחלך לך הרבה הצלחה ואמן שצליחי עוד השנה!!!! חג שמח!!!
  • וואו אלה אני חייבת לומר לך שאת ממש הגיבורה שלי. אני אחרי שתי סבבי הזרעה והפעם התחלתי כבר גונאל ואני מתחילה טיפה להיכנס לדיכאון מהסיפור אבל אם את יכולה להרים את הראש ולהגיד זה יקרה אז גם אני יכולה!! תודה על החיזוק שאפילו לא ידעת שתעשי עבורי
  • בשמחה בנות.אני מאוד מקווה לבשר לכם בטיפול הבאה על בטא חיבוית,...
    את הטיפולים צריך גם לקחת בתור איזה חוויה לא נעימה וקשה אבל זה עוזר לנו ללמוד הרבה על כוחות שלנו ועל רוצונות שלנו ועל זוגיות שלנו.
    קחו את זה לשם. אני גיליתי לעצמי דברים בדת שלא ידעתי שיעשו לי כל כך טוב. וגיליתי דברים וכוחות שלא ידעתי שקיימים בי. ובהחלט גם אני מתפרקת אחרי כל תשובה שלילית, אבל לכל דבר יש סיבה.
    ככה אם זה קצת נתן לכם כיוון אחר להסתכל על סיפור ההפרייה אז אני שמחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה