אשמח לעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, חדשה פה ולא תזיק לי קצת תמיכה......
    מנסים כבר שנה וחצי ללא הצלחה. עברתי הזרעה טבעית שלא צלחה ומעבר לזה לא התחלתי בשום טיפול. בדיקות תקינות ויש לי שני ילדים בבית שיהיו בריאים. הרופא שלי רוצה להתחיל בטיפול של זריקות בשילוב של הזרעה ובינתיים קצת דחיתי את העניין למרות שהשעון הביולוגי שלי מתקתק (37). יש לי עדיין תחושה שזה כן יקרה אבל יש ימים שאני מבינה שבלי עזרה זה לא יקרה....
    יש לי שבוע לחכות לראות אולי החודש זה הצליח ואם לא אז צריכה להחליט מ אני עושה.
    אשמח לעצות....
    רומי שחר
5 תגובות
עמוד 1
  • הי רומי ברוכה הבאה לשהות קצרה פה.לכ אם מה שמרגש לך נכון לצערי בפני לעמדה אופציה של בחירה.
    לדעתי שווה לתת צאנס לקצת עזרה רפואי. תמיד תוכלי להפסיק ולחזור לנסות טבעי.
    אני מקווה שתבשרי לנו בשורות טובות כבר החוד/. המון בהצלחה
  • [quote]פורסם במקור על-ידי אלה1976

הי רומי ברוכה הבאה לשהות קצרה פה.לכ אם מה שמרגש לך נכון לצערי בפני לעמדה אופציה של בחירה.
    לדעתי שווה לתת צאנס לקצת עזרה רפואי. תמיד תוכלי להפסיק ולחזור לנסות טבעי.
    אני מקווה שתבשרי לנו בשורות טובות כבר החוד/. המון בהצלחה
    [/quote

תודה אלה! מוזר לי שהרופא לא נותן לי איקקולומין (אומר שאני מבייצת ואין צורך), ושמעתי על כל כך הרבה סיפורי הצלחה עם הכדור הזה.

רומי שחר
  • אם את מבציית לבד אז לא צריך להרגיל את הגוף לתמיכה רפואית. חכי תני לעצמך צאנס. אוךח אץ צריכה טיפול לאחר ההזרעה, תמיכה וכאלה.
    איפה את מטופלת?
  • אני מטופלת אצל רופא פיריון דרך קופת חולים מכבי, את ההזרעה הוא עשה לי באופן פרטי מכיוון שהוא עובד רק פעם בשבוע.
    לא אמר לי כלום לגבי תמיכה, זה קשור לעובי רירית בזמן ההזרעה או אין קשר? כי הרירית היתה עבה בזמן ההזרעה.
    לגבי האיקקלומין הבנתי שנותנים אותו גם במקרים של אי פיריון בלתי מוסבר.....
    זה ממש קשה שאין לי כיוון מסוים לכן מרגישה אבודה.אני פשוט צריכה להגיע להחלטות לגבי ההמשך, החל מאיזה רופא ואיזה טיפול מוכנה להתחיל.הלוואי ואפשר היה לעשות הפסקה אבל שהזמן יעצור בו זמנית חחח

רומי שחר
  • מכירה את התחושה אני עכשיו בגלל מעבר לרופא אחר בהפסקה של חודשיים ואני מרגישה ממש אשמה שאני מבזזבזת זמן יקר.
    יחד עם זאת חייבת להבין שכמה שאת נלחצת יותר את מקטינה את הסיכוי. תשארי רגוע. אני פה אם יש לך שאלות לגבי הפריות או סתם בא לך לחלוק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה