התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי דוקטור
    אני עשיתי 2 מחזורי טיפול בפרוטוקול ארוך..
    אחד היה עם מונופור 150 ואז העלו ל200
    והשני עם גונאל 200
    הטיפול עם הגונאל היה הרבה יותר טוב , לא סבלתי מגירוי כלל שאבו לי 18 ביציות, והיו 9 הפריות החזירו 2 עוברים 8 תאים דרגה 2 .לעומת הטיפול עם המונופור ששאבו לי רק 10 והיו רק 3 הפריות החזירו 2 עוברים 4 תאים דרגה 3.
    לאחר שיחת עם הרופא טוען שאיכות העוברים בטיפול הראשון לא היתה ממש טובה, ובטיפול השני היתה תגובה יותר טובה.
    יש לציין שאני בת 24 בעלי בן 27, ויש קושי עם הריכוז והמורפולגיה,(לטענת הרופאים ישנו קושי אך לא גרוע במיוחד)
    הטיפול הבא הרופא החליט שאעשה פרוטוקול קצר עם גונאל וצטרוטייד
    1. האם את חושבת שלפי הנתונים הנ"ל הפרוטוקול הקצר יכול להניב תוצאות יותר טובות?
    2.האם איכות העוברים שנוצרו נחשבים כעוברים שהסיכוים שלהם לא טובים להשתרש?

אשמח למענה המקצועי שלך כמו תמיד.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    1. הפרוטוקול הקצר יכול בהחלט להתאים לך ולהניב תוצאות טובות
    2. לא ניתן להתיחס לאיכות העוברים מאחר ואין מספיק נתונים

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה