פרוטוקול קצר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני אחרי 2 פרוטוקולים ארוכים הטיפול הראשון היה עם מונופור והשני היה עם גונאל
    הרופא החליט שהטיפול הבא יהיה פרוטוקול קצר..
    אשמח לשמוע ממכן איך הפרוטוקול עובד ומה אתן חושבות עליו? ועם מישהי הצליחה בפרוטוקול קצר.
11 תגובות
עמוד 1
  • אני עד עכשיו עשיתי רק קצרים. זה טיפול של שבועיים שביום השלישי של המחזור את מתחילה להזריק וכל כמה ימים מגיע למעקב. בדרך כלל השאיבה עושים ביום ה14 של המחזור.
    איזה תרופות נתנו לך?
  • גונאל ועוד זריקה לביטול הביוץ לא זוכרת את שמה..
  • כמה טיפולים עשית בפרוטוקל הקצר?
  • אני עשיתי את כל הטיפול פרוטוקול קצר. רק עכשיו הציעו לי ארוך.גונאל ואוביטרל? או שנתנו לך מנאופור?
    אל תדאגי השיטה הזו הטוב שבה שזה קצר.
    אני עדיין ממתינה לתור אצל רופא פרטי...עוד בכלל לא יודעת מה הוא יגיד לי.
  • אני עשיתי 2 הפריות בפרוטוקול ארוך..
    אחד היה עם מונופור ודקפפטיל
    והשני עם גונאל ודקפפטיל
    הטיפול עם הגונאל היה הרבה יותר טוב , לא סבלתי מגירוי שאבו לי 18 ביציות, והיו 9 הפריות לעומת הטיפול עם המונופור ששאבו לי רק 10 והיו רק 3 הפריות.
    אז עכשיו הם מנסים (אני ממש מרגישה שפן נסיונות מקווה שזה יוביל רק לתוצאה טובה) את הפרוטוקול הקצר אין ספק שהוא הרבה יותר נוח כי הוא קצר
    רק שיניב תוצאות מושלמות זה הכי חשוב לי.
    תעדכני אותי מה אמר לך הרופא הפרטי
    בהצלחהה
  • יש לי עוד זמן. התור רק ב 17.09
    אני בנתיים מנצלת את הזמן קצת לתת יחס נורמלי לבעל ולא יחס של מכשפה הרעה וקצת ספורט. בקיצור קצת חזרה לחיי שגרה.
    תמיד אני מרגישה שפן נסיונות כי ברגע שאין בעיה שבולטת והם יודעים במה הם צריכים לטפל התחשוה שרופאים חסרי אונים
  • אצלי יש בעיה מובהקת הזרע של בעלי חלש..
    אני נבדקתי מכל הבחינות והכל תקין..
    זה באמת מרגיש שפן ניסיונות אבל אני אתן להם עוד הזדמנות
    לומר לך בכנות לא יצא לי לשמוע מישהי שנקלטה מהטיפול הראשון או השני
    כולם רק לאחר מספר טיפולים..בסף זה יהיה חייב להיקלט תאמיני בזה אני גם משתדלת להאמין
    החודש החלטתי לעשות הפסקה בדיוק כמוך לעשות ספורט לתת יחס לבעלי ולא לחשוב על כלום..
    ולהאמין שאולי זה פתאום יקלט טבעי יש ניסים צריך רק להאמין..
    תנסי להיות משוחררת לקוות שיהיה טוב והטוב הזה יגיע בקרוב מאוד לא משנה באיזה דרך בסוף נחבק תינוקי קטן
  • אצלי לצערי טבעי זה לא יקלט אין אפילו אחוז קטן של תקווה, אבל אני לא מאמינה שזמן שלי עוד יגיע.
    אני מאוד מקווה שבאמת רפואה פרטית תעשה לי טוב.
    אני דווקא מכירה בנות שנקלטו בטיפול ראשון. האמת שבטיפול ראשון נקלטתי אבל זה הי הריון כימי.
  • היי, פרוטוקול קצר מתחיל אחרי קבלת המחזור. לרוב משלבים 2 תרופת לסטימולציה + צטרוטייד/דקפפטיל שמתחילים אחרי שההורמונים מגיעים לרמה מסוימת
    אני נקלטתי בפרוטוקול קצר אבל לדעתי ההצלחה לא הייתה בגלל הפרוטוקול אלא בגלל 2 מניפולציות נוספות שעשו לי ולעוברים.
    אצלי לא היה הבדל בכמות הבציות שהופקו או כמות ההפריות או מספר עוברים תקינים או בתופעות הלוואי
    אם כי הפעם האחרונה עברה לי ממש מהר בפרוטוקול הקצר
    בהצלה !
  • תודה לכן בנות
    מקווה לבשורות טובות
  • היי יוליה,
    כתבת שעשו מניפולציות... איזה מניפולציות עשו לך ולעוברים?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה