באילו תרופות/ זריקות אתן משתמשות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אהלן,
    אני עשיתי כבר הפרייה שלישית ובכל סבב לא היו לי יותר מ- 3 ביציות לשאיבה. אני מזריקה גונאל במינונים גבוהים- 375 ובפעם האחרונה גם קיבלתי מונוגון. אני שומעת אחרי שאיבה את כל הבנות שמצליחים לשאוב מהן מעל 10 ביציות ומתעצבנת על עצמי ועל הרופא (שאני מאוד אוהבת ומעריכה) שלי יש כל כך מעט ושהגוף שלי לא מייצר יותר עם כל ההורמונים. מצד אחד כולם אומרים לי שעדיף לא לסבול משאיבה של כמות או חס וחלילה מגירוי יתר, אך מצד שני, אין לי מוקפאים..... וכל פעם אני עוברת הכל מהתחלה.....
    לציין כי בהפרייה השנייה הייתי בהריון אך העובר הפסיק להתפתח...
    ממליצות לי לשאול על תרופות אחרות שבהן אתן משתמשות?
7 תגובות
עמוד 1
  • אני קיבלתי גונאל 300 ביום ולאחר מכן מונפור גם 300 ביום. יש לי רזרבה שלחתית נמוכה והצליחו לשאוב לי 5 ביציות. אפשר לשאול מה הגיל שלך?
  • היי
    אני בהפריה הראשונה השתמשתי במונופר 150
    ובהפריה השניה גונאל 200
    אך לצערי שתי ההפריות נכשלו
  • היי חלי, אני בת 32
  • מיימורי, אני השתמשתי בכל מה שקיים ( לדעתי )
    אם את רוצה לדעת לגבי תרופה ספציפית תגידי לי
  • גם אני כבר די התנסתי בכל מה שקיים היום בשוק.
  • אני פשוט לא מבינה למה הוא לא משנה לי לתרופות אחרות בפרוטוקול.... ורציתי לדעת אם לבקש ממנו זריקה ספציפית אחרת כדי שיהיו לי יותר ביציות.......... גונאל ומונופור לא ממש עושות את העבודה- 3 ביציות מקסימום....הייתי מעדיפה שאיבה של יותר
  • היי, יכולה לומר לך שאצלי לא היה שום הבדל בתגובה בין התרופות השונות.
    תסמכי על הרופא בנושא הזה
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה