היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כל כך מבינה אותך לראות שלילי זה קשה אבל צריך לחשוב קדימה. חלי מה עם התשובות שלך?
בטא של 17.8 אין לי מושג מה אומר התוצאה ההזויה הזאת... 12 יום אחרי ההחזרה... מחכה לרופא שלי שיתקשר.
חלי בדיקה עושים ביום הארבע עשר ככה לי זה ניראה כמו התחלה של הריון כל תשובה מעל 25 זה הריון. בטא מכפילה את עצמה כל יומיים.תעשי חישוב בהצלחה !!!!
הרופא התקשר... ואמר שהתוצאה חיובית אבל מעט נמוכה ואצטרך לחזור על הבדיקה ביום שישי. צריכה להיות הכפלה בבטא לפחות תוצאה של 36. פחדתי שאלו שרידים מהאוביטרל אבל הוא אמר שעברו מספיק ימים ככה שאין כבר השפעה. עוד יומיים בלי שינה...
חלי מחזיקה לך אצבעות תעדכני
בהצלחה חלי!!!!!
ממש תודה. מחמם את הלב!
בהצלחה!!!! כל הצלחה כאן של אחת הבנות גורמת לי לחשוב שכל הטיפולים לא לחינם ובסוף גם אני אצליח. עדכני!
בהצלחה רבה!!
בהצלחה, שיהיה בטא מהמממת,
היי לכולן הבטא יצאה 29.2 הרופא מסר שטוב שעולה אבל צריך לחזור על הבדיקה ביום א'. איזה עצבים!!
כל כך מפחדת שזה הריון כימי... ממש מתסכל!
חלי בלי לחץ יש מצבים שהריון מתחיל עם בטא ממש נמוכה. ההכפלה היא יפה ותקינה. מאחלת לך הכלה עוד יותר מהממת.בהצלחה ותעדכני
ציטוט:פורסם במקור על-ידי אלה1976
חלי בלי לחץ יש מצבים שהריון מתחיל עם בטא ממש נמוכה. ההכפלה היא יפה ותקינה. מאחלת לך הכלה עוד יותר מהממת.בהצלחה ותעדכני
רומי שחר
חלי, מחכים לבשורות טובות ממך (-:
60.6 ממשיכה לעקוב
היי חלי, זה לא נראה לי כימי בכלל ! לדעתי תרגעי ותקבעי תור לאולטרסאונד
מרגיש לי מעט מוקדם אחכה עוד מספר ימים...
בנתייםזה ניראה טוב הכפלות תקנות ברוך השם רק שימישך ככה
אמן שימשיך כך ובע"ה תראו דופק ותעברי לפורום אחר (-:
היי. קודם כל תודה רבה לכולן! אתמול הבטא היתה כבר 208. מחר יש לי שוב בדיקות מתחילה לנשום :-)