איקקלומין וקשר להפרעות/מחלות נפש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפי מחקרים בעבר נמצא שיש קשר בין טיפול באיקקלומין להפרעה/מחלה נפשית.
    אני מוגדרת כb.polar afectiv disorder כשאובחנתי לפני 10 שנים שאלו את אימי אם היא השתמשה באיקקלומין במטרה להיכנס להריון והיא טענה שכן כי 5 שנים היתה בטיפולים שכללו שימוש באיקקלומין...
    אני מאוזנת כבר 10 שנים...ומנהלת חיים נורמלים לחלוטין...
    אני ממש מפחדת אם אני אשתמש באיקקלומין גם לעובר שלי יהיה נזק ואז תהיה לו גם הפרעה נפשית
    מה ניתן להסיק מהמחקרים של היום?
    יש באמת קשר או לא?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    ישנם דיווחים בספרות על מקרים בודדים של נשים אשר פיתחו תסמינים פסיכוטיים במהלך טיפול עם איקקלומין. יתכן שאיקקלומין יכול להוות זרז למחלה נפשית בנשים שיש להן נטייה מולדת לכך.
    עדיין מדובר בדיווחים בודדים ובהחלט אין בכך כדי להצביע על קשר מובהק בין טיפול באיקקלומין למחלות נפשיות.

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה