מצפה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות רציתי לשתף אותכן אני חייבת לפרוק חוץ מהבן זוג שלי אני לא משתפת אף אחד. אנחנו הולכים לתרומת ביצית פעם שנייה עסק יקר בעז״ה בשבוע הבא אמורים לנסוע לאסותא ולסגור את כל הפרטים מקווה שהפעם יצליח אני לא רוצה לחשוב על אפשרות שלילית זו הזדמנות אחרונה שאני נותנת לעצמי בגלל ההיבט הכספי הלא זול תחזיקו לי אצבעות ??
5 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה
    אני לא נקלטתי להריון 8 וחצי שנים עשיתי הפריות ולא הלך ...
    אמרו לי לעבור לתרומת ביצית ולא הסכמתי הייתי מאוד צעירה .
    ואופס... אחרי הפריה 14 שנכשלה נקלטתי טבעי !!!
    מקווה שתתבשרי בבשורות טובות ושהצלחתי לעודד אותך קצת .
    הייתי אצל איזה רב שבירך אותי ( הוא נפטר לא מזמן )
    הוא אמר לי שכול פעם שאני קמה בבוקר להגיד : "רבי לוי יצחק בן שרה סוסיה "
    ולא לבקש כלום פשוט להגיד את זה . הוא היה סנגורם של עם ישראל תמיד מצא את הטוב שבאדם לפני הקדוש ברוך הוא .
    אז תנסי להגיד את זה כול בוקר לפחות עד התשובה .
    יהי רצון שה' ישמע את תפילותייך ושתשמעי בשורות טובות בקרוב .
    מאחלת לך מכול הלב
  • המון המון בהצלחה!!!!
  • תודה על העידוד שהקב״ה יגשים את משאלות כולם לטובה. הסיבה שאני לוקחת תרומת ביצית כי אין לי שחלות נאלצתי לעבור ניתוח בגלל שהיה לי גידול. שתהיה לנו שנה טובה של הגשמת חלומות
  • המון בהצלחה מאמי.נחזיק לך עצבאות בידיים ובגליים..
  • היי, מחזיקה לך אצבעות חזק !!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה