ממש דואגת!בעיה אצלי ואצל בעלי (משולב) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בת 32
    בדיקות זרע -נפח 1.4 מל-ריכוז 1.3000.000
    בתנועה 77% - צורות תקינות 3% MILD OTA
    מנסים להרות חצי שנה.
    וסת לא סדיר.
    תשובה U/S -זקקים קטנים רירית 6.6
    אבחנה משוערת: infertility female
    Menstruation irregular
    הפניה לרופא פוריות ....הגניקולוגית שלי טענה שחייבים להתחיל בתהליך קודם כל דל הזרעה
    ואחר כך אם לא הולך אז נצטרך הפריה.
    הופננו לפרופסור פרחי.(מומחה לפוריות)
    הדאיגה מאוד!
    &מה אומרת ההבחנה המשוערת שלי?
    &האם לדעתך כרופאה לפוריות לא ניתן להיכנס להריון בכלל באופן ספונטני???או בגלל עניין הגיל שלי?
    ושעדיין אין ילדים התמונה.
    &והאם צריך להתחיל מיד בהזרעה?האם הבדיקה כרוכה בתשלום?או כואבת המלווה במקביל בקבלת הורמונים?(כי הורמונים עושים לי מאוד רע למשל הורמונים שקיבלתי להסדרת מחזור)
    &האם זה יכול להגיע לצורך בהפריות?
    עשיתי גם בדיקת הורמונים כללית וזה לדעתה מצביע על שחלה פוליצ׳ אבל יש עוד סיבות להגיע להגדרה הזאת לדעתה...
    סליחה על כל הפירוט אבל ישנה באמת דאגה אמיתית ומהותית כמו שהרופאה טענה אמנם היא גניקולוגית כבודה במקומה מונך היא באמת רופאה מקצועית אך היא לא מתמחה בפוריות
    תודה רבה על כל עזרה!
    אנחנו מאוד מאוד דואגים!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום אורטל,
    1. בדיקת הזרע סה"כ סבירה בהחלט, כדאי לעשות בדיקה נוספת בכל מקרה
    2. וסת לא סדיר פירוש הדבר שהביוץ אינו סדיר
    3. שילוב של ירידה באיכות הזרע וביוץ לא סדיר מורידים את הסיכוי להריון, אך עדיין יש סיכוי להריון ספונטני, במיוחד מאחר ואתם מנסים רק חצי שנה
    4. להערכתי ניתן בשלב ראשון לעשות השראת ביוץ עם כדורים ללא הזרעות
    5. את כל יתר השאלות אנא שאלי את הרופא שלך כאשר תיפגשי אתו מאחר שבהחלט לא ניתן לתת את כל ההסברים המפורטים דרך הפורום

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה