שלום ד"ר,
אני די חדשה כאן ומנסה למצוא תשובות לאחר שלא מסתפקת כ"כ במידע שהרופאת נשים נתנה לי,
אני נשואה כמעט שנה, ובה אנו מנסים להיכנס להריון אך ללא הצלחה,
הבעיה העיקרית היא שאני לא מקבלת מחזור מזה שנה וחצי באופן טבעי - אלא רק בעזרת כדורים לקבל מחזור - וזאת ע"מ לעשות בדיקת פרופיל הורמונלי (הפעם האחרונה שביצעתי אותה הייתה ממש לפני חודשיים)... ממה שהבנתי מהרופאה אני סובלת מתופעת השחלות הפוליציסטיות וזו הסיבה שאני לא מקבלת מחזור, ובגלל זה גם אין לי מושג מתי אני באמת מבייצת ואם בכלל....
בפעם האחרונה שביקרתי אצל הרופאה היא נתנה לי שוב כדורים לקבל מחזור וביום השלישי עשיתי בדיקות דם, ביום החמישי נטלתי פעם ראשונה כדורים בשם איקקלומין המסייעים בהגברת הביוץ אך עד היום לא קיבלתי מחזור ולאחר שתי בדיקות היריון שעשיתי הבנתי שזה גם לא זה לצערי....
המחזור האחרון היה בתאריך 1.7 ועד היום לא הופיע שוב, לפי דבריה של הרופאה אני צריכה לקחת את האיקקלומין במשך שלושה מחזורים ואם לא נצליח להכנס להיריון אני צריכה לפנות למומחה לפוריות.
הבעיה היא שלא קיבלתי שוב מחזור ככה שאני לא יכולה לקחת בפעם השניה את הכדורים - לפי הבנתי צריך ליטול אותם אך ורק בין היום החמישי לתשיעי של המחזור....
זקוקה לתשובות ודי מיואשת.... הרופאה שלי בחו"ל עד לאחר החגים וכבר לא יכולה לחכות...
בנוסף מצרפת כאן את התשובות לבדיקות האחרונות שעשיתי... שלפי סקר קטן שעשיתי באינטרנט הערכים די בגדר הנורמה... אלא אם כן אני טועה?
LH - Luteinizing Hormone - 3.7 IU/l
FSH - 5.2 IU/l
Estradiol (E2) - 146.0 pmol/l
Progesterone - 1.8 nmol/L
Testosterone Total - 1/9 nmol/l
Hydroxyprogesterone-17 - 1.78 nmol/l
micmol/l 5.01 - DHEA-S
מקווה שיצא ברור....
תודה רבה והמשך יום מקסים!!