בייבי555 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אויש נשמה אני מה זה מבינה אותך, זה ניראה כל כך לא הוגן.גם אצלי הם לא יכולים להבין למה הריון לא נקלט למרות שיי עוברים יפים והכל.
    אל תדאגי העיקר זה להאמין והכל יבוא.
    מה השלב הבא מתי את ניגשת לרופא? איפה בכלל את עושה את הטיפול?
9 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי בוקר טוב
    אני עושה טיפולים באסף הרופא
    עכשיו קובעת שוב פגישה עם הרופא וכנראה שנתחיל טיפול חדש..
    איפה את עושה טיפולים?וכמה טיפולים כבר עשית?

• אני לפני חודש סיימתי טיפול עשירי לא מוצלח. עד עכשיו הייתי בתל השומר אבל בפעם אחרונה לא רק שהם התפקששו אלה גם האשימו אותי בכשלון של הטיפול. אז אני עוברת לרופא פרטי.
    אני מקווה שמשנה מקום משנה מזל... בין היתר
    אולי כדי לך גם לשקול טיפול פרטי. כי ברגע שאין הסבר אולי יש בעיה שלא עלו עליה (ככה היה אצל חברה שלי).
  • ואו טיפול עשירי אני ממש מחזיקה ממך צריך המון כוחות ואני שמחה שאת לא מתייאשת זה בסוף יגיע!!
    אצלינו הבעיה היא בזרע מרפולוגיה נמוכה וריכוז נמוך. אני נבדקתי מכל הבחינות והכל תקין אצלי..
    איזה בעיה למשל גילו אצל חברה שלך שהיא לא ידעה?
    בנוסף אני מאוד עיירנית שואלת אותם כל דבר..
    אין ספק שבפרטי תקבלי יותר יחס אני חושבת שאתן להם עודאיזה צ'אנס כי בסך הכל אני מרוצה מהרופאים ביחידה שלי..
  • אצל חברה שלי גילו רזרבה שחלתית נמוכה וגם בעיה בכרומוזימים. אבל גילו את זה אצל רופא םרטי כל עוד הייתי בציבורי המשיכו לזריק לה הורמונים למרות שלא הצליחו לשאוב כלום. היא עברה 4 טיפולים ללא החזרה...
    אמח צאוד מקווה שהטיפול אצל פרטי יעזור בעלי כבר מזמן אמר לי לעזוב בתל הושמר אבל היה לי נורא קשה לשנות. עדיין קשה לי עם שינוי אבל אני מקווה שיביא את הברכה.
  • אמן ואמן שזו הדרך להצלחה!!

עדכני שיהיה המון בהצלחה
  • תודה גם לך. מה קורה איתך באמת קיבלת כבר תוכנית חדשה.
  • מחר יש לי פגישה עם הרופא..נראה מה הוא אומר
    אבל אני חושבת שאקח קצת הפסקה..
  • לכי עם הרגשה שלך אם את מרגישה שהתעייפץ אז קחי חופש לפעמים את יודעת טבע יודע יותר טוב מהרופאים.
  • כן באלי לתת לטבע לעשות את שלו.. אולי אני יופתע פתאום..
    קרו המון ניסים אני מתפללת שאולי אני אזכה באיזה נס..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה