גרידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לצערי נאלצתי לסיים הריון בשבוע 11 כי לא הייתה התפתחות . אני מוצאת את עצמי ללא תאבון בכלל אפילו לא מעט ובעיקר מודאגת האם אצליח להקלט שוב ואם זה יצליח בכלל מנסה להיות אופטימית ללא הצלחה כלל . היום הבן שלי חזר אליי ואל בעלי מאבא שלו זה נישואין שניים והסברנו לו מהתגובה לא הבנתי האם הבין או מתעלם מזה
3 תגובות
עמוד 1
  • רעות,

צר לי שכך הסתיים ההריון.
    אני יודעת כמה כואבת החוייה הזו. עברתי אותה שלוש פעמים.
    אני גם מכירה היטב את התהום הזו אליה את צוללת אחרי הבשורות המרות, אין ממש מילים שיכולות לנחם, פרט אולי לידיעה, שאת באמת לא לבד.
    לצערי לא מעט נשים נאלצות לעבור את התהליך הקשה הזה.

כיוון שיש לך ילד אחד בריא בבית, אני מניחה שאין לך בעיה כלשהי ושכמו רבות וטובות מאיתנו, פשוט הפעם נפלת על הצד הלא נעים של הסטטיסטיקה.

אני מאחלת לך בכל לבי, שתהרי בקרוב ותהני מהריון בריא ומשעמם.

יעל
  • יעל תודה רבה חזקת אותי
  • אני מאוד שמחה לשמוע :)

אני יכולה להבין שכבר יש שוב בשורות טובות?

יעל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה