תמיכה ריגשית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי יעל אשמח לייעוץ או אפילו תמיכה
    אני בהריון חודש מתקדם יש לי חברה טובה שהייתה איתי יחד בהריון אך למרבה הצער ילדה עובר מת בחודש 9 להריון מאז יש לי מחשבות לא טובות ונורא מפחדת שזה יקרה גם לי מנסה כל הזמן לחשוב חיובי אך לפעמיים זה משתלט עלי

אשמח לעצות ועזרה :-))
2 תגובות
עמוד 1
  • הי סיון :)
    קודם כל משתתפת בצערה של חברתך....
    לצערי דברים כאלה קורים...אך לכל דבר יש סיבה (רגשית) שעומדת מאחוריו.
    זה שזה קרה לה לא אומר שזה יקרה לך...
    אני מבינה את החשש שזה מעלה אך תזכרי לצורך הענין הזה, שאתן שונות ולכל אחת יש את ההריון שלה.
    מקווה שהצלחתי קצת לעזור...
    יום מקסים :)
    יעל
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • היי סיון ונרקיס,
    אני חדשה פה אז נחמד מאוד ״להכירכן״.

סיון זה דבר נוראי מה שקרה לחברה שלך! לא ידעתי שזה בכלל קורה עוד בימינו! שלא נדע!
    אני בטוחה שזה נדיר וקורה ממש אחת למיליון, נכון נרקיס? אני אחפש נתונים סטטיסטים על כך.

סיון אין לך מה לפחד. כל אחד והמזל שלו. את תחבקי את התינוק שלך ותדברי אליו שיהיה חזק שם בפנים והעל בע״ה יהיה בסדר.
    תחשבי שאילולא נולד תינוקה של חברתך אולי היה סובל ממום כלשהו ונולד לחיים של סבל. היה עדיף לתת לנשמה הזאת לחזור למעלה ולבחור גוף חדש ובריא יותר.
    אל תחשבי על זה. תהיי אופטימית וקשובה לעצמך.

בברכה,
    ללי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה