חרדות עקב נפילת תינוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם!
    אני חדשה פה ולא יודעת אם זה נכון שאני כותבת כאן את ההודעה הזאת...היום היינו בדרך לאירוע וההורים שלי היו אמורים להקפיץ אותי לשם יצאנו מהבית אימא לקחה את הבת ואבא את הבן (תאוממים בני 3 וחצי חודשים) אבא שלי פיספס מדרגה ונחת יחד עם התינוק כמובן שמיד לקחתי אותו כמעט ולא בכה ובכל זאת הגענו למיון ונשארנו להשגחה אבל הכל בסדר איתו.
    אבא שלי שבר את היד.
    כולנו היינו במצב מאוד רגיש אבא שלי לא הפסיק לבכות וכמובן לא כעסתי עליו...אבל אני יושבת עכשיו בבית חולים עם הקטן שלי שהוא כל כך שברירי ואני לא מפסיקה לבכות ולהריץ את מה שקרה שוב ושוב אצלי בראש...אני מאוד חרדה עכשיו קשה לי נורא נורא אני לא יודעת איך אני מתגברת על זה...אני יודעת שאולי אני מגזימה אבל הוא כל כך קטן!!!!
    אני יודעת שעוד יבואו נפילות עוד יותר קשות בהמשך אבל אני שבורה מזה לא יכולה למחוק את התמונה הזאת מהראש...
    אני אפילו לא יודעת למה כתבתי את זה מניחה שהייתי צריכה לפרוק קצת
    תודה לכל מי שקראה ועוד יותר לכל מי שיש לה אולי מילה לעודד
3 תגובות
עמוד 1
  • אני כל כך מבינה אותך. זה הפחד הכי גדול שלי. תמיד אני מזהירה את בעלי שיזהר במדרגות כשהוא מחזיק את הבת שלנו והוא צוחק עלי. לפני כשבועיים הוא החזיק אותה ופספס מדרגה. טוב שזה היה בשתיי המדרגות האחרונות. הוא נפל בכוונה על הגב ככה שהתינוקת נשארה על החזה שלו ולא נגעה ברצפה והיא המשיכה לחייך. בעלי רק קיבל מכה חזקה אבל הכל בסדר. אבל התמונה פשוט לא יוצאת לי מהראש כי ראיתי את זה קורה. חושבת ומה אם?? יש לי ממש פוביה ממדרגות עכשיו.
    את בבית חולים ובידיים טובות. הבייבי יהיה בסדר ואת תצאי מהשוק. אני שומעת מיליון סיפורים כאלה מאנשים על איך שהתינוקות שלהם נפלו מהמיטה/שולחן/מכונת כביסה. זה פשוט קורה המון.
    כל כך עצוב לי על אבא שלך המסכן. גם רגשות האשם וגם יד שבורה.
  • תודה רבה על המילים אני יודעת שיש מיליון מקרים כאלה פשוט משום מה אני חושבת שמה שקרה לנו זה הכי גרוע מכל המקרים אחרים...למרות שלידי שוכב תינוק בן 8 חודשים שפתח את הראש והדביקו אותו ולנו במזל לא קרה כלום...מקווה שזה יעבור מהר
  • יש באמת מליון מקרים כאלו, ממש מבינה אותך. זה קורה, המון!!!
    העיקר שהתינוקי בסדר זה הכי חשוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה