מתחילה טיפולי החזרת מוקפאים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות..
    אני חוזרת היום לתהליך הזה אחרי 3 שנים..
    יש לי 4 מוקפאים וכיון שאני בת 29 הרופא אמר שיחזירו ל רק אחד בטיפול
    רציתי לדעת האם 4 זה נחשב מעט או הרבה?
4 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    קודם שיהיה לך המון בהצלחה!!
    אני בת 24 ובשני ההחזרות שהיו לי החזירו לי 2 עוברים טריים.
    קודם כל זה מצויין שיש לך מוקפאים .. לי לצערי לא נשאר מוקפאים ועם הטיפול יכשל
    אצטרך לעבור שוב שאיבה ואת בטח יודעת שזה לא נעים בכלל..
    בכל מקרה עם איכות העובר לאחר ההפשרה היא טובה ,מספיק אחד שיעשה את העבודה

• קודם כל מאחלת לך המון בהצלחה - מתפללת בשבילך שהטיפול הזה יצליח
    דבר שני ממש מפתיע אותי שלמרות גילך הצעיר החזירו לך 2 עוברים-
    גם את עשית את הטיפולים באסותא? את חושבת שכדאי לי להתעקש ולבקש החזרה של 2 עוברים במקום 1?
    בפעם הקודמת שעשיתי את השאיבה יצאו 5 עוברים - נקלטתי עם הראשון ונותרו 4 להקפאה
    את יודעת במקרה האם כיון שהם היו מוקפאים 3 שנים סיכויי ההצלחה לקליטה פחות טובים?

תודה וסליחה על החפירה..
  • תודה רבה רבה מחר יש לי בדיקת בטא
    בהחזרה הראשונה החזירו לי 2 עוברים וזה לא נקלט
    ההחזרה הזו החזירו גם 2 עוברים לטענתם העוברים יפים מאוד אבל כנראה לא לקחו ריזיקה כי הטיפול הראשון נכשל.. לפי דעתי זה הרבה תלוי באיכות העוברים.. ככל שהאיכות לא טובה מעדיפים להחזיר יותר עוברים שיהיה סיכוי שאחד מהם לפחות ישרוד..
    ולגבי מוקפאים אין לי מושג .. כי לצערי לא נשארו לי מוקפאים..
  • את הטיפולים אני עושה באסף הרופא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה