ההמתנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עברנו הכל פרופיל הורמונלי, בדיקות מעקב, זריקות הרדמה, שאיבה, ג'ל, החזרה, טיפול תומך ועכשיו ממתינים. למען השם איזו המתנה מורטת עצבים! אולי תשתפו מה אתן עשיתן כדי להעביר את הימים האלו בצורה הטובה ביותר. הצעות ו/או רעיונות יתקבלו בשמחה!
4 תגובות
עמוד 1
  • לצערי לא משנה מה ניסיתי לעשות זה לא יוצא מהראש.
    צריך לקבל את העובדה הזו פשוט ולחיות עימה.
    אני גם מחכה, עשיתי בשישי האחרון הזרעה שנייה.
    מאחלת לנו בהצלחה!!
  • אני לא משנה את קצב חיים שלי, בפעמים הראשונות ניסיתי לנוח יותר, ולהתמקד רק בהריון ולאחר כמה ניסיונות הבנתי שבאי כבר כלום לא תלוי אני עשיתי את מיטב יכולתי ונותנת לטבע לעשות את שלו.
    זה לא עובד אגב
  • האמת טס לי, הייתי סופר עסוקה ולא חשבתי על זה בכלל...
    אבל זה לא עזר לי, כי ביום ה-3 של ההחזרה התחלתי עם הכתמות, שבוע לפני הבטא קבלתי מחזור. משהו לא היה תקין בכלל בכל הטיפול הזה...
  • מאחלת לכם בהצלחה תנסי להעסיק את עצמך ופחות לחשוב יודעת שזה קשה אבל ההמתנה מטריפה??????????
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה