שלום לכולם,
אני חדשה פה בפורום והיה לי חשוב לשתף אתכם בחווייה לא נעימה או יותר נכון מעצבנת שבעלי ואני חווינו היום במסגרת המסע המתיש שאנחנו עוברים בשנה וחצי האחרונות בניסיון להביא ילד לעולם.
בעלי ואני במחזור השלישי של IUI שזה המחזור האחרון מבחינתנו לפני IVF. נקבע לנו מועד להזרעה להיום. מאחר ואנחנו גרים בכפר סבא, חיפשנו מכון פוריות לביצוע השבחת הזרע, מכון שעובד גם עם קופת חולים כללית. מצאנו את מכון "אלה סגל" שיש לו כמה סניפים בארץ, לרבות סניף חדש בכפר סבא. לכן, ביום חמישי האחרון, כאשר נקבע לנו מועד ההזרעה, יצרתי קשר עם המכון בכפר סבא וקבעתי להיום בשעה 7:30 בבוקר. התיאום היה מול רופאה שכנראה אחראית על ביצוע ההשבחה בסניף.
מיותר לציין, כי בהזרעות הכל מתוזמן וכל דקה חשובה...
לכן, כפי שסוכם, הגענו בעלי ואני ביחד עם הזרע (במיכל סטרילי) היום בשעה 7:30 למכון "אלה סגל" בכפר סבא. כאשר הגענו, המשרד היה סגור. מיד שלחתי הודעה לפלאפון של אותה רופאה ששוחחתי איתה כאמור והודעתי לה שאני הגעתי. אולם, משלא קיבלתי מענה להודעה וחלפו להן מספר דקות, התקשרתי אל אליה ולא ענתה. המשכתי לנסות לתפוס אותה אך ללא הצלחה. כל ניסיונותיי להשיג את הרופאה עלו בתוהו. כמובן שרמות הלחץ שלנו רק הלכו וגברו ככל שעבר הזמן ומצאנו עצמנו יושבים שם, חסרי אונים, עם הזרע שמחכה לי בתיק...לאחר כחצי שעה כשהבנו שהרופאה כבר לא תגיע, התקשרתי למנהלת של כל הסניפים בארץ, הגב' אלה סגל בעצמה. היא היתה מקסימה וניסתה להרגיע אותנו, ללא הצלחה מרובה. בסופו של דבר, היא קבעה לנו תור בסניף בנתניה ואמרה לנו שהלבורנטית בנתניה תגיע לשם בשעה 8:45 ותקבל אותנו מיד. מיד יצאנו לדרך בהרבה לחץ ועצבים והגענו ב-8:45. כמובן שהלבורנטית לא הגיעה ובסוף הגיעה רק כחצי שעה לאחר מכן, כשעצבינו כבר מרוטים ואנחנו חרדים לשלום הזרע שלנו...בסופו של דבר, ההשבחה בוצעה ונסענו לבצע את ההזרעה. רק לאחר שביצענו את ההזרעה, אותה רופאה טרחה לחזור אלינו ולהתנצל. לא היתה לה באמת דרך להסביר ולתרץ את עצמה למעט הטענה שהיה לה "קרייסיס" (משבר) בבית. כמובן שזה לא עזר לנו בשום צורה וכמובן שאנחנו כבר לא נחזור אל מכון "אלה סגל" בכפר סבא.
ברור לנו ש"פנצ'רים" קורים, אבל אנחנו כבר הסקנו את הלקח שלנו והיה לנו חשוב לשתף אתכם בחווייה הזו כדי שתיקחו את זה בחשבון בפעם הבאה שתחשבו לקבוע שם השבחת זרע.
בהצלחה לכולם!