הזרעה רביעית ושוב שלילי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי .חדשה כאן...
    לא חדשה בתחום את בני הבכור הבאנו בעזרת 9 סבבים של iui .שכל מי שהכיר אותנו ידע שאנחנו עושים תתהליך ושיגעו אותי ...נו אז החודש עבד? נו אז אפשר להגיד בשעה טובה? אה זה מחר אז תודיעי לנו מה יצא בבדיקת דם... בקיצור כולם היו לי בתוך הרחם 24/7
    אבל הפעם אני לא סיפרתי לאפ אחד וזה קשה מאוד לא לשתף... אז אמרתי נבוא לכאן חחח...
    אני ממש על סף יאוש...
    הבעל רוצה מנוחה מכל זה אבל כבר נכנסתי לזה יותר מידי שוב פעם...ושוב הלחץ עולה והאכזבות והמריבות ואני מתחילה להצטער שהתחלתי עם כל זה... אמרנו שנתחיל מוקדם כי זה יקח זמן אבל לא באמת באמת האמנתי שזה יקח עד כדי כך... עכשיו אני אחרי הזרעה חמישית כבר וכבר בטוחה שזה שלילי כי הזקיק היה בשל ביום 8 כבר והאחיות עשו פרצופים שזה מוזר...
3 תגובות
עמוד 1
  • היי, קודם כל בהצלחה !
    אני אישית התקדמתי די מהר להפריות ( 4 הזרעות שלא הצליחו ובאחת פספסו לי ביוץ )
    הסיכויים וסוגי טיפולים ומניפולציות שאפשר לעשות הם הרבה יותר גדולים. התהליך תכלס הוא אותו דבר חוץ מהשאיבה והחזרה
  • היי לך יקירה,
    אני ביום שישי האחרון עברתי הזרעה שנייה וכולי ציפייה.
    מועלם לא ידעתי כמה חוזר נפשי וכמה סבלנות התהליך לוקח מאיתנו ובקבוצה הזו לצערי למדתי כמה אכזבה יש וכמה שמחה יש בסוף. ממליצה לפעמים אולי לנשום עמוק ללטף את הבטן ולהגיד הכל יהיה בסדר
  • דבר ראשון... בהצלחההההה...וכן כמובן יש עליות וירידות במשך כל התהליך הזה ... אלו החיים...
    ובאסה שאין כאן לחצן לייק כזה כמו בפייס... חחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה