הפריה שניה נכשלה !!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    ב14/08 לפני שבוע החזירו לי 2 עוברים מאתמול בערב היו לי כאבי מחזור והבנתי שזהו..
    היום בבוקר זה הגיע!!
    איך אבל איך??? שבוע אחרי החזרה מחזור??!? למה !??! הגוף שלי נדפק זהו!!
    נראלי שהוא פשוט דוחה את העוברים מה אלוהים לא רוצה שאהיה בהריון אני כבר לא מבינה מה הולך פה כולי בת 24 לקבל 2 אכזבות כאלו אני מרגישה שעולמי חרב ממש ככה מרגישה שאני חיה בהמתנה נעזוב את זה שבעלי בכלל שבור ומתוסכל
    ואני שואלת עד מתי??
    מה עכשיו עוד טיפול???
    בטיפול האחרון שאבו לי 18 ביציות 9 הפריות ו2 עוברים שלטענתם "יפים" חחח עלק יפים!! אין על מי לסמוך כבר פשוט אין!!! ומתוך 9 ההפריות אף עובר לא שרד להקפאה !! ואני שואלת אז למה שישרדו בפנים!??!
    מתוסכלת מלאת ייאוש אין לי מושג מה לעשות?!
    האם לקחת הפסקה מכל השגעון הזה ופשוט לתת לטבע לעשות את שלו ? להמשיך בטיפולים?
    לעבור אולי לרופא פרטי ??
    אני פשוט אבודה!!!

12 תגובות
עמוד 1
  • בייבי מתוקה, אני אחרי 10 אכזבות כאלה ועדיין לא מתיאשת.אני כבר בת 39 ושלוש שנים אחרונות אני חייה מסביב למחזור שאיבות והחזרות.. זה כואב ומאכזב מואד. אבל אסור להרים ידיים אני אגיד לך יותר מזה , ת מספידה מהר מדי. כש הריון נקלט אני דיממתי מיום התשיעי אחרי החזרה למשך לשוש שבועות ואני מכירה עוד המון בנות שהיו בטוחות וזהו זה ובסוף זה נגמר בהריון.
    חכי תעשי בטא אל תפסיקי תמיכה. תודיעי לרופא שלך שאת מדממת. אולי את צריכה תמיכה שונה.
    בהצלחה בכל מקרה וגם אם זה לא אל תתייאשי
  • היי אלה
    נראה לי שזה בדיוק מה שרציתי לשמוע
    ואכן פניתי לרופא אמרתי לו שהדימום הוא חלש מאוד ..אמר להמשיך עם התמיכה רגיל
    עד לבדיקת הבטא
    למרות שבתוכי אני יודעת שזה לא זה .. וגם יש לי את כל סימני המחזור..
    נקווה לטוב ..
    בכל מקרה ממש תודה הצלחת להרגיע אותי!

• היי, קודם כל קבלי חיבוק
    אני מבינה אותך לגמרי - חייתי שנה וחצי בטיפולים ועוד לפני זה בדיקות וכו'.
    יכול להיות שהתמיכה לא מספיקה לך - תבדקי את זה
    כמו כן אצלי זה נקלט כשעשו לי פיפל ולעוברים עשו הנצה.
    פיפל עוזר לשפר את מצב הרירית והנצה עוזרת לעוברים "לבקוע" מהקליפה שלהם ולהשתרש.
    תבררי עם הרופא שלך האם זה משהו שהוא ממליץ עליו
  • אני ממליצה לך להתנתק מהרגש השלילי. תאמיני כמה שזה קשה. אולי תנסי לעשות בדיקה ביתית אבל לא עכשיו מנימום 10 יום אחרי החזרה
  • אגב, אני מכירה מישהי שהיו לה דימומים כבדים בתחילת ההיריון והיא כן ילדה
  • תודה בנות תודה פשוט כייף שאתן פה !
  • חמודונת, ראשית בוודאי חכי לתוצאות בדיקת הבטא לפני כל הרגשות השליליים והבאסה הכללית... חכי שזה יהיה רשמי. אם זה נכשל גם הפעם, ממליצה לך לנשום עמוק ולקחת איזה ברייק. את ממש צעירה ויש עוד המון זמן לנסות. לרוב בעיות הפוריות יש היום פתרונות. את חייבת להיות אופטימית ולא להישבר.. זה מבאס רצח אבל הגיל שלך הוא יתרון עצום אז, סבלנות ממוש, וזה יקרה. בינתיים ממליצה לך לחפש איזה חופשה, לברוח קצת מהמחשבות, הלחץ, הזריקות והאכזבות. מחזיקה אצבעות ושולחת חיבוק גדול!!
  • סי או נו כל מה שאת אומרת נכון אבל את בטוח מכירה את ההרגשה של האי וודאות זה הכי מתסכל..
    תודה על העידוד באמת שאין כמוכם!!
  • אז מסתבר שזה הכתמות שבאות והולכות
    בדיקת הבטא ביום חמישי
  • בהצלחה.... אוטוטו .... שיהיו רק בשורות טובות
  • האם יש תוצאות?
  • כן שלילי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה