פיטורין הזמן הריון בעקבות שינוי מיקום מגורים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ליאת שלום
    שמי מורן, היום אני עובדת בחברת שיווק ומנהלת 3 סוכנות, לפני כשלושה חודשים הודיעו לי בעבודה שייתכנו קיצוצים ושינויים במערכת והציעו לי צד פקיד של סוכנת שלא מצא כן בעיני
    אחרי החודשים האלה בזמנם עדיין לא קרו שינויים בעבודה, גיליתי שאני בהריון.
    אני ובן זוגי החלטנו להתחתן ואני עוברת לאיזור הצפון המקום כ60 קמ מהעבודה שלי
    בעבודה ניסו למצוא לי תפקיד אחר אך הם מחייבים אותי לבצע אותו ממקום המגורים הנוכחי שלי
    עכשיו אני כבר בשבוע 15 להריון ואני ובו הזוג שחי גרים במרחק שעה אחד מהשניה מה שמאוד מקשה עלי
    אני לא רוצה לעזוב את העבודה ולוותר על הזכויות המגיעות לי
    מעבר לזה כני רוצה לגור עם הבן זוג שלי שלא יעול לעבור לאיזור שלי כי כל העבודה שלו נמצאת ליד הבית הנוכחי שלו
    אני עובדת בשטח- יש לי רכב צמוד ודלקן
    לדעת המעסיק שלי זה לו יהיה אפקטיבי לעשות את התפקיד הנוכחי שרוצים להציע לי ממיקום גאוגרפי כל כך צפוני
    רציתי לדעת מהן זכויותי
    אשמי מאוד לעזרתך

שופי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך,
    את מתארת מקרה מאוד ספציפי ופרטני, אשר לא ניתן להשיב לו באופן כללי כאן.
    ייעוץ רלוונטי ומתאים תוכלי לקבל במסגרת פגישת ייעוץ מסודרת.

שנה טובה,

ברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    משרד עורכי דין חן שטיין ושות'

מגדלי עזריאלי, המגדל העגול קומה 35, תל אביב
    טל: 6245588- 03
    פקס:6245599- 03
    אתר עו"ד שטיין ("המשפט"): www.hamishpat.co.il
    הדף העסקי שלנו בפייסבוק - https://www.facebook.com/hamishpatlaw
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה