רירית דקה וi IVF - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,

אני עם רירית דקה בטיפולים עם גונל. הרירית שלי לא עוברת את ה 4.5 מ״מ. החודש הרופא החליט שהוא רוצה להסתכל בעצמו על הרירית ולא להסתמך על טכנאית האולטסאונד. הייתי החודש ללא גונל אבל עם פרוגילוטון. עדיין רירית של 4.2 ללא שום ממצא פטולוגי... הוא המליץ לי לעבור ל IVF אבל אני לא ממש מבינה איך זה ישפר את עובי הרירית? זה עדיין אותם הורמונים... אני רוצה להאמין שמה שאני עושה באמת יביא לתוצאות ולא להשלות את עצמי. בנתיים לא מצאתי על זה כלום באינטרנט.
    לפני ההטיפול הוא רוצה שאבמע בדיקת היסטרוסקופיה. האם זה כואב? מצריך יום מנוחה בבית או שאפשר להגיע לעבודה?
4 תגובות
עמוד 1
  • מנסיון שלי ושל עוד כמה בנות. ויטמין E עוז מאוד לעיבוי רירית. אני התחלתי לקחת אותו עם רירית 5 ותוף כמה ימים הגעתי כמעט לשמונה.
    מקווה שזה יעזור גם לך.
  • אחותי, תאכלי הרבה סלק!!! זה עושה פלאים לרירית!!!
    תנסי ותספרי איך היה!!
  • תודה רבה בנות. אני אנסה. בחודש הקרוב אני כנראה אוותר בגלל החגים כי מאוד קשה לתזמן ככה טיפולים. אבל באוקטובר אנסה. ניסיתי ויטמין ? במינון 400 מיליגרם בחודש שעבר ולא ממש עזר לי. אבל מצאתי באינטרנט שבניסוי שבדקו השפעת ויטמין E בדקו במינון 600 מיליגרם והיו תוצאות טובות. יכול להיות שלקחתי מינון לא מספק או שזה אפקט מצטבר ויש תוצאות אחרי מספר סבבים... אני לא חסידה גדולה של סלק אבל אין מה להפסיד. אאדכן אחר כך.
  • גם אחרי ההחזרה ממשיכים לקבל זריקות/ נרות לתמיכה, דבר שישפיע גם על רירית הרחם. שיהיה בהצלחה ו.... סלק בכל הכח!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה