תפר צווארי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר בשבוע 13 עברתי תפר צווארי עקב לידה מוקדמת בהריון קודם כרגע בשבוע 23 ביום ראשון עשינו סקירת מערכות שנייה שיצאה תקינה ב"ה תפר במקום צוואר סגור 46 מ"מ יש לי כמה שאלות בקשר למה שמותר ומה לא ממולץ לעשות אני כרגע בשמירה הרופא אמר שאני לא חייבת להיות מרותקת למיטה וניתן לעשות הליכה מתונה בסביבות 30 דקות ביום ואסור לקיים יחסי מין השאלה האם זה באמת בסדר ההוראות שניתנו לי ומה המלצתך כאשר יש תפר צווארי האם ממולץ לשכב הרבה ולא ללכת ? כי מידי פעם אני מרגישה לחץ ודקירות בנרתיק בזמן הליכה האם כדאי להמנע מזה? שאלה שנייה לגבי יציאות בשירותים אני סובלת מידי פעם מעצירות השאלה האם המאמץ בשירותים יכול להזיק לתפר ? האם יכול להקרע או להפתח? כי אחרי הליכה לשירותים אני מרגישה גם כן לחץ בנרתיק והרגשה כאילו משהו מפריע ואחרי מנוחה זה עובר האם זה תקין?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

ההוראות שניתנו לך הן בסדר גמור
    מאמץ בשרותים לא מזיק לתפר
    לגבי התחשובות שאת מתארת - זה כבר דורש בדיקה ואני לא יכול לדעת האם זה תקין או לא תקין דרך הפורום

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה