ציבורי פרטי וטף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב בנות אני כמה שבועות לאחר טיפול נוסף כושל בבית חולים תל השומר.
    אני שלשו שנים בטיפולי הפריות זה היה טיפול עשירי.זה התחיל כהבטחה גדולה היו המון זקיקים בערך כ-20 ןהם גדלו יפה. לאחר כ -10 יום היו בגודל 2.1 חשבתי הנה עוד יומיים שאיבה אבל לא משכו אותי עוד חמישה ימים....בסוף הצליחו לשאוב רק 4 ביציות...יום למחר התקשרתי לברר לגבי הפריות אמרו לי אין אבל נהיה איתך בקשר מחר ניראה אולי יזוז משהו.למחרת התקשרו ואמרו יש עובר אחד שהתחיל להתחלק אל תבואי בנתיים נדבר מחר.
    יום למחרת התקשרו ואמרו מקווים שאמרו לך להגיע כי העובר המשיך להתפתח,הוא לא באיכות טובה אבל ננסה בכל זאת.
    וניסינו...ללא הצלחה.
    כש הגעתי לרופא לאחר בטא שלילי והרבה בכי ושאלתי איך זה יכול להיות שסבב שהתחיל כהצלחה נגמר ככה נאמר לי תיראי בגלל שאת עולה ויורדת במשקל אי אפשר לצפות את התגובה של הגוף שלך להורמונים.טוב אבל אני מטופלת שלכם שלוש שנים עדיין אתם לא יכולים לצפות? אז מה אתם שווים.
    החלטתנו שעוברים רופא, עכשיו ממתינים לתור לברקבויץ.
    סליחה על מגילה אבל אני מאוכזבת כל כך שאין מילים לתאר...
1 תגובות
עמוד 1
  • היי, אני מהקבוצה שלנו בפייס :)
    מצוין, מאוד שמחה בשבילך שעברת לברקוביץ.
    לגבי שינויים במשקל זה שטויות במיץ מינוני הורמונים די זהים בטווח די רחב של משקלים , כך שאם את לא עולה/יורדת 50 ק"ג בחודש זה לא אמור להשפיע בכלל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה