מחזור או השתרשות? הצילוו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם, אני חדשה פה ואשמח לעזרה...עייפתי מלקרוא בגוגל ולהתבלבל ):
    המחזור הקדים לי בחמישה ימים, בד"כ מקבלת כל 30-32 יום (וחייבת לציין שבד"כ המחזור שלי מועט ונמשך יומיים-שלושה בלבד). פעם ראשונה שמחזור מקדים לי ומגיע תוך 26 והדימום הוא קל...מלווה בכאבי ראש, כאבי גב ובטן תחתונה ומצבי רוח. איך אדע אם זה שרשור או מחזור?? אני ובן זוגי מקיימים יחסים בלי אמצעים...ומתי מומלץ לעשות בדיקת הריון? כשהדימום יפסק (כרגע אני ביום השני עם דימום קל)? או לחכות למועד שהייתי אמורה לקבל מחזור? בעוד 4 ימים?
    תודה
3 תגובות
עמוד 1
  • היי :)

בדיקה רצוי לעשות ביום איחור .
    לפי ידעתי .. השתרשות זה יום אחד וממש מעט ,
    מה שקרה לי ..
    אבל לכי תדעי .. חכי לאיחור ותעשי בדיקה .

שיהיה בהצלחה :)

• תודה תודה על המענה המהיר. מחכה כבר ליום האיחור (:
  • הי יקרה,
    מה מצבך כעת ? האם עדיין יש דימום ?
    אם עוד יומיים את אמורה לקבל (אם חישבתי נכון מדברייך)
    אז רוב בדיקות ההריון הביתיות מזהות 4 וגם 6 ימים לפני האיחור. בנוסף בדיקת דם לבטא תאמר לך בוודאות האם את בהריון.
    בהצלחה בכל מקרה !!!
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה