היי בנות.
אני אקדים ואספר, אני בת 39, לפני שנה נכנסתי להריון ראשון אך עברתי הפלה בציטוטק בשבוע 8 כשהעובר הפסיק להתפתח ולא היה דופק. מאז שנה של נסיונות כושלים החלטנו לעבור להזרעה והשלב הבא יהיה הפריות.
אני ביום ה 11 אחרי הזרעה שנייה וביום ה 12 אחרי אוביטרל.
מאז ההזרעה היתה לי תחושה טובה שהפעם זהו זה יצליח. כל מיני צירופי מקרים שכאלה עם אנשים ובכלל. כמובן שבתוך תוכי אמרתי לעצמי לא לצפות שוב ולחשוב יותר מידי, אבל זה קשה שלא ....
ביום ה 9-10 להזרעה היו לי כאבי בטן ותחושות לפני מחזור. אתמול זה פסק ואז בערב שוב, הרגשה שכזו. של זהו את עומדת לקבל שוב.... אבל מצד שני יש גם זרמים בחזה וכאבים מוזרים שכאלה מידי פעם.
הבנתי שאין להסתמך על חום השחר אבל אני מודדת וקלטתי שהוא הולך להיות במגמת ירידה. מדדתי אומנם גם באמצע הלילה וראיתי שירד אך בבוקר בשעה הקבועה שוב עלה. לפני השינה לא הפסקתי לבכות שהנה שוב זה הולך להכשל ודיי אין לי כבר כוחות וגם פתאום כל העבר עולה לי, בכלל על כל חיי....
אני בעבודה אבל הראש לא בעבודה. מרגישה שמשתגעת....
קרה למישהי מכן אחרי הזרעות שיש ככה תופעות מצד אחד שלפני מחזור ומצד שני של הריון? קרה לכן למרות ההרגשה של המחזור הבטא יצאה חיובית?
תי לדעתכן לעשות בדיקת בטא? אמרו לי שבועיים אחרי ההזרה אבל זה יוצא יום שישי. ומי יודע אולי בכלל אקבל לפני, בתקווה שלא....
אשמח לשמוע מכן