שאלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות ותודה מראש לעונות..
    אז ככה אני ובעלי כבר שנה פלוס מנסים,
    אנחנו צרכים להתחיל טיפולים ולפי מה שקראתי פה רובכן עוברות טיפולים בפרטי, רציתי לשאול מה בעצם היתרון? למה לא ציבורי? אולי אני מפספסת משהו ומבזבזת זמן?
10 תגובות
עמוד 1
  • היי
    קודם כל שיהיה לך בהצלחה ולא משנה איפה תתחילי טיפולים
    אני עושה בבית חולים ציבורי מאוד מרוצה מהצוות ולא שוברת את הראש יותר מידי.
    לפי דעתי אין הבדל יותר מידי עם בבית חולים שאת בוחרת את יודעת שיש רופאים מקצועיים וטובים
    אין סיבה שרופא פרטי יעשה איזשהו פלא ותהי בהריון וחוץ מזה שאת משלמת כפול אז לא חבל?

בכל מקרה כל אחת והשיכולים שלה אני מאוד מרוצה יש לי את הרופא שלי שמטפל בי ביחידה
    ונותן לי מענה מקצועי ומהיר לכל שאלה במינימום כסף.

• שיקולים * *
  • גם אני הייתי בבדיקה בציבורי והרגיש לי בסדר גמור אבל עצם זה שאני יודעת שבנות מעדיפות פרטי ומשלמות אלפי שקלים חשבתי אולי באמת יש לזה סיבה..

תודה לך הרגעת אותי שזאת לא רק אני ״שמתפשרת״ על ציבורי...
  • היי
    קודם כל בהצלחה !
    אני התחלתי טיפולים דרך קופ"ח - 4 הזרעות. לאחר מכן עברתי לIVF עם אותו רופא והוא עובד בבתי חולים פרטיים
    הייתי מאוד מרוצה מהרצליה מדיקל - יחס, המקום עצמו ( מאוד קטן ונחמד )
    עם זאת אחרי 2 הפריות שנכשלו הוא לא ידע כל כך מה עוד לומר לי וניסה להציע לי לעבור בית חולים/לעשות הפריות על בסיס טבעי - משהו שממש לא רציתי.
    אז החלטתי להחליף רופא והלכתי לפרופסור זיידמן. הוא גם עובד בבית חולים פרטי - אסותא ת"א.
    יכולה לומר לך שעצם העובדה שמישהו מדבר איתך, מסביר ומ**** זמן כבר עוזרת מאוד ( אנחנו מהלא מוסברים שזה תיק בפני עצמו )
    בטיפול אצלו עברתי לאסותא ואיכשהו הייתי יותר מרוצה מהם מהרצליה מדיקל - אל תשאלי אותי למה כי אני לא יודעת :)
    בסופו של דבר הוא מצא לי את הנוסחה המנצחת ס"כ בטיפול השלישי ( חמישי שלי בס"כ )
    לדעתי חשוב לבחור רופא ולאו שווקא ציבורי/פרטי. יש רופאים מצוינים כאן וכאן .
    שמעתי פה מבנות שגם בפרטי אפשר לא להיות מרוצים. בסופו של דבר רוב הקשר שלך הוא עם הרופא וצוות האחיות. לבית חולים באים בדיוק פעמים וגם זה רק בIVF
  • לא הבנתי למה מופיעות כוכביות אבל כתבתי מ**** זמן :)
  • טוב , כנראה זה שילוב אותיות מגונה באתר :)
    כתבתי מ *** זמן
  • לא ננצח את המערכת ונאמר נותן לך מזמנו
  • לי הפריעו כמה דברים בציבורי, קודם כל ההמתנה כל בוקר לבדיקות, האיחורים כל יום לעבודה, ואז גם צריך לתת הסברים למנהלים, ומעבר לזה בבית חולים שאני הייתי בו בכל פעם שתגיעי- תראי רופא אחר, כל פעם להתחיל ולהסביר מהתחלה והפעם האחרונה שבה נשבר גב הגמל- הגעתי שוב לרופא אחר, אחרי הזרעה שלא צלחה, ביום השלישי של המחזור, והוא שאל אותי "אוקיי", אז למה באת?"
    למה באתי???????? מה נראה לך???
    אותי זה ייאש ועברנו לפרטי, אני מוקסמת מהרופא, יחס אישי ומדהים ושווה לשלם טיפה יותר (יש החזרים מהקופה) תכלס- החניה כל יום בבית חולים עלתה יותר
  • מסכימה עם כל מה שנאמר פה.. אני הייתי באיכילוב כשנתיים. זאת תרבות ארגונית אחרת, לחכות שעה וחצי לבדיקות דם ואולטרסאונד, רופא איקס בודק ורופא ווי אומר..מי את? אהה... במקרה שלי שמצריך מעט חשיבה יותר מהודקת, הם פישלו (הגעתי למיון בגלל בצקות ממינון יתר של אסטרופם, לא נאמר לי לקחת קלקסן בעוד מקרה) מצד שני, יש הצלחות בציבורי, אין מה להתווכח עם העובדה הזאת. בגדול, ממליצה לך ללכת לפרטי, זה עולם אחר לגמרי וההשתתפות היא לא גדולה (745 ש״ח). אבל אם תחליטי להישאר בציבורי, מקווה שהחוויה שלך תהיה טובה. בהצלחה בכל מקרה.
  • גם אצלי עשו פעמיים טעויות- התרעתי מראש על ביוץ מוקדם ופעמיים אמרו לי ביום ה- 8 "פספסנו את הביוץ, תהני עם בעלך בין הסדינים ונקווה שיתפוס". תודה רבה לכם חמודים, לא צריכה עצה מפגרת של לשכב עם בעלי, שכבנו לא מעט ואני כאן כי כלום לא קרה!!!!
    ואני משלמת על 2 ביקורים 700 ש"ח ויש החזר של 80% מהקופה, כך שיוצא לשלם מאה ומשהו ש"ח וכפי שאמרתי, בציבורי- החניה בבית חולים עלתה יותר כל חודש.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה