הריון תאומים ; הפרש בין העוברים ואופלוצלה באחד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלטם ד״ר, אני בהריון הראשון שלי כרגע, ואתמול הלכתי לבדיקה של שקיפות עורפית, בבדיקה נמצא כי שני העוברים נמצאים בשני שקים שונים. עובר אחד בשבוע 11.4 כפי שצריך לפי המחזור האחרון והשני לפי גודלו, אובחן בשבוע 10.4. אחרי בדיקה וגינאלית, הרופא הבחין כי אצל העובר הקטן יש מעין בליטה מסביב לאיזור חבל התבור ולטענתו, המעיים של התינוק לא נכנסו פנימה ומדובר באופלוצלה, הוא הסביר לי שהדבר שלפע השבוע שהוא נמצא, זה לא אמור להיות כך, האיברים היו אמורים כבר להיכנס. שלח אותי לבדיקות הרצויות להמשך הטיפול והמעקב כמובן. הייתי שמחה לשמוע, מהניסיון שלך, יש מצב שאולי בגלל שהעובר הזה אובחן כעדיין לא בשבוע 11, זה יסתדר מעצמו ? יצא לך אולי להתקל בזה? תודה רבה, ספיר.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

איני מסכים עם הרופא שבדק אותך, האומפלוצלה יכול להיות ממצא פיזיולוגי עד סוף טרימסטר ראשון (כלומר שבוע 13-14), וכלן ממליץ לחזור על הבדיקה ויש סיכוי שזה יסתדר כבר

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה