ויטמין A - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום וברכה..
    אשמח מאוד לעצה מה לעשות..
    אני היום בשבוע 21+6 ולפני בערך כחודש לקראת שבוע 16-17 לצערי לקחתי מולטי ויטמין נוזלי טבעי (כי אני לא יודעת לבלוע כדורים) שבתוכו היו כמה מרכיבים ובניהם גם ויטמין A בריכוז מאוד גבוה.. לקחתי 40 מ"ל - כאשר בכל 10 מ"ל יש 21,500 יח"ל של ויטמין A. לאחר שהבנתי מחברות שזה אסור התנזרתי לגמרי מכל דבר שיש עליו תוית של ויטמין זה (כמו לדוגמא ב-במבה ואפילו במעדן 'גמדים'). אך גם במולטי ויטמין כלשהו שמותאם לנשים בהריון ואשר מומלץ מטעם קופות החולים בכולם יש ויטמין A ובטא-קרוטן. בעקבות כל הלחץ שנכנסתי אליו- (אני בציפיה שבוטן- המלאך שמתפתח בתוכי יהיה בריא כי חיכיתי לדבר הזה כבר חמש שנים..) הלכתי לרופאת המשפחה שלי ועשיתי בדיקת דם שיצאה תקינה לפי הנורמה. והרופאת נשים שלי אמרה שעדיין יכול להיות נזק כזה או אחר כי בדיקת הדם לא משקפת את הנזק אם יש.. אשמח לדעת מה עוד אוכל לעשות בעקבות מה שגרמתי לצערי בשוגג..
    אשמח לתשובה וכל דבר שיגידו לי מה עוד אוכל לעשות על מנת לבדוק זאת..
    בברכה, אני.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    נשמע שאת מאוד חוששת ממה שיכול להיות במיוחד כאשר חיכית זמן רב להרות=)
    צר לי אך אין לי תשובה בשבילך. ייתכן וכדאי לך להתייעץ עם רופאים אחרים אשר אולי יתנו לך תשובות אחרות. מעבר לכך לא ידוע לי על משהו שניתן לעשות בנידון.

רק בריאות!

בברכה,

עינת כהן
    תזונאית קלינית

https://www.facebook.com/einatcohen.vegan.nutrition
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה