דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות מחר אני אמורה להיכנס לשאיבה בבוקר
    בעלי ואני קיימנו היום יחסים לצערי הוא לא התאפק וגמר
    וגם הרופא אמר לי לא לקיים .
    האם זה יכול להיות כזה חמור ולהשפיע???
    מה הסיבה שאומרים לא לקיים ?
    אוףףף לחוצה!!!
9 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל תרגעי !
    הסיבה שאומרים לא לקיים יחסי מין זה כדי לא לפגוע באיכות הזרע .
    בכל אופן שוטפים אותו ועושים השבחה
    בהצלחה !
  • בקטנה... הכל בסדר. מחר יום חדש והוא יתן את
    המנה שלו, כמה שזה נשמע כמו שזה נשמע... זה לא יפגע לך בטיפול, את באמת יכולה להיות רגועה. בהצלחה!!!!
  • תודה רבה יקרות שלי הרגעתן אותי !!
  • היי בנות
    רציתי קצת לשתף אותכן
    אחרי סבב שני.. היום היתה החזרה של 2 עוברים יפים 8 תאים .. הסבב הראשון שלי היה בלתי נסבל הרבה דברים לא ברורים 3 עוברים רק הופרו והוחזרו 2 לא במצב הכי טוב וגם סבלתי מגירוי יתר והתאשפזתי עם חשד לדלקת באגן...וכמובן שהטיפול נכשל.
    הטיפול הזה מרגיש לי מעולה לא סבלתי מכאבים נוראיים לאחר השאיבה ,שאבו לי 18 ביציות מתוכן 9 הפריות 2 החזירו היום ו6 מגדלים לבלוציטיסט להקפאה.
    מקבלת תמיכה אנדומנטרין וזריקת פרוגסטרון ..
    חשוב שהתחושה שלכן תהיה טובה והסיכויים להיקלט יעלו..
    זו התחושה שלי לפחות ןאני מתכוונת ללכת איתה עד לבשורה המיוחלת בעוד כשבועיים

שבת שלום ובהצלחה לכולכןןןן
  • בהצלחה !!! עוד שבועיים בטא מהממת
  • גם ההחזרה שלי הייתה ביום שישי
    היום חוגגת 14 שבועות :)
  • הי לך, ממש שמחתי לקרוא את מה שכתבת. מצחיק שאין לי מושג מי את וממש שמחתי בשבילך. מחזיקה לך אצבעות ביג טיים, ואינשאללה להריון מוצלח ובריא! ספרי עוד שבועיים. סופש מצוין.:-)
  • תודה רבה רבה יקרות שלי
  • הי לך, ממש שמחתי לקרוא את מה שכתבת. מצחיק שאין לי מושג מי את וממש שמחתי בשבילך. מחזיקה לך אצבעות ביג טיים, ואינשאללה להריון מוצלח ובריא! ספרי עוד שבועיים. סופש מצוין.:-)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה