מילה מחזקת ממבינות עניין.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אהלן חברות, חדשה פה, עם מועקה בלב ונראה לי שחברות אנונימיות לאותו סיפור, זה הפתרון שלי לעת ערב זו...אז ראשית, שיהיה שבוע טוב ולמי שעוברת משהו השבוע, שיהיה בהצלחה. בת 43, זקנה אבל בועטת..:-) וכדי שלא יהיה משעמם חלילה, עם קרישיות יתר (להלן הקלקסן! חברי הטוב..) אני בסיפורי טיפולים כבר כמעט שנתיים, במהלכן היו הזרעות, הריון עד שבוע 7, חמש החזרות של מוקפאים שלא צלחו וזהו.. עזבתי את איכילוב שהיה עבורי חוויה לא טובה וכעת אני באסותא, בידיים חדשות, בתחילתו של סשן חדש.. פרוטוקול ארוך עם דקפפטיל שלא הכרתי ומוריד אותי יגון שאולה... אז מאיפה לוקחים כוח, לא להתאכזב, להיות אופטימית, לנטרל את המאכלת הזאת מעל הראש שמזכירה שזהו... עוד טיפה וזה נגמר.. איך לשמור על האנרגיות עם הבן זוג שלא מבין רבע ממה שאני עוברת.. לא יודעת מאיפה. סליחה על הכבדות, אבל כבד לי. תודה לכל מי שת**** זמן
8 תגובות
עמוד 1
  • היי מקסימה,
    נראה לי שבלי קשר לעניין הגיל את עוברת מה שכולנו כאן עוברות חלק בתהליך קצר יותר וחלק ארוך בתקווה לתוצאה זהה,
    בני הזוג מקסימים ככל שיהיו לעולם לא יצליחו להבין לעומק מה אנחנו עוברות ולכן צריך לצאת מנקודת הנחה שכזאת זה הופך את התהליך לקל יותר.
    בגלל שכבר היית בהריון כבר מטיפולים אני חושבת שיש לך מקום לשמור על הרבה אופטימיות וביטחון בתהליך עם כל הקשיים סביבו.
    מאחלת לך הריון תקין ושלם במהרה
    ושולחת לך המון כח
  • היי מקסימה,
    נראה לי שבלי קשר לעניין הגיל את עוברת מה שכולנו כאן עוברות חלק בתהליך קצר יותר וחלק ארוך בתקווה לתוצאה זהה,
    בני הזוג מקסימים ככל שיהיו לעולם לא יצליחו להבין לעומק מה אנחנו עוברות ולכן צריך לצאת מנקודת הנחה שכזאת זה הופך את התהליך לקל יותר.
    בגלל שכבר היית בהריון כבר מטיפולים אני חושבת שיש לך מקום לשמור על הרבה אופטימיות וביטחון בתהליך עם כל הקשיים סביבו.
    ושולחת לך המון כח
  • היי מקסימה,
    ושולחת לך המון כח
  • תודה דפני, אין ספק שהמבינות היחידות אחת לליבה של השנייה, זה אנחנו... אני הולכת לאסותא ואותו מעניין הטיול צלילה.. :-) עכשיו שאני קצת פחות כועסת, אני חושבת שאולי זאת הדרך שלו להתמודד עם האכזבה וחוסר השליטה במצב... שיהיה. העיקר שיצליח. בינתיים אסותא בניצוחו של זיידמן, נותנים הרגשה אחרת. תצליחי גם את, מעומק ליבי. שבוע מצויין!!
  • היי מתוקה

היום התבשרנו בעבודה, שחברה שלנו במשרד שלא הגיעה קרוב לחודשיים לעבודה בעצם בשמירת הריון!!! לדעתי היא מעל גיל ארבעים...

אני יודעת שיש לה ילדה בת 14 בבית ושהיא התחתנה בשנית לפני כשנתיים. לא כל כך חברות טובות ולכן אף פעם לא שיתפה אותי אבל אני יודעת שהיא בטיפולים...

מקווה שהצלחתי לעודד,
    כולנו באותה הסירה כאן וכולנו בע״ה נהיה באותה הסירה עם ילדודס.

שולחת הרבה חיבוקים

לילך
  • אם את אצל זיידמן את בידים הכי טובות שיש.
    אני בת 32 מהלא מוסברים עם גיל ביולוגי של מישהי בת 40 בערך - רזרווה שחלתית נמוכה ןFSH קצת גבולי.
    הרופא הקודם שלי ויתר , הוא לא ( ולא בגלל הכסף כי גם בלעדי יש לו מספיק מטופלות , בטח ראית במרפאה שלו כמה יש )
    מחר אני עושה סקירת מערכות :) , ס"כ טיפול שלישי אצלו ( הפריה כמובן )
  • היי סי, אשתף מניסיוני..התחלתי בטיפולי הפריה בגיל 43, לאחר 3 סדרות של טיפולי הפריה ללא הצלחה, בהמלצת חברה, פניתי לתמיכה של טיפול בדיקור סיני אצל מולי קליניק. מלבד גילי המופלג שהקשה על הצלחת הטיפולים, טיפולי הפוריות גרמו לי הרבה מתח, לחץ ותסכול. הרגשתי שהטיפול אצל מולי תורם לאיזון הנפשי והפיזי שלי. אחרי כל טיפול הרגשתי רגועה ושלווה יותר. אני מאמינה שבזכות תמיכה זו אכן הצלחתי בסופו של דבר להיכנס להריון. היום אני כבר 5 חודש לאחר הלידה וממליצה בחום על מולי שתמכה וליוותה אותי גם במהלך ההריון. תוכלו לקרוא פרטים באתר שלה: מולי קליניק..שיהיה בהצלחה..
  • הי לכן, תודה על המילים החמות. תכף מתחילה את מתקפת הגונאל שזיידמן קבע שתהיה מינורית, כי אין טעם לייצר כל כך הרבה ביציות עם תופעות לוואי קשות. בקיצור, תכף מתחילים.. תודה על ההמלצה על הדיקור, בהחלט אשקול זאת. בהצלחה רבה ושבוע מצויין!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה