פקידת עקרות על ידי ברכה או תפילה או ערב הפרשת חלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד
    שמי לאה חן, הקדוש ברוך הוא ברך אותי במוצא פי, שנשים שאני מברכת אותן או מתפללת עליהן או שמברכת אותן בערב הפרשת חלה שאני עושה - הן זכו להריון.
    אני ממשיכה את דודי ז"ל שנפטר בטרם עת. אני מברכת לשם שמיים, כל פעילותי היא לשם שמיים. אני נקראת בפייסבוק: לאה חן (הרבנית). ברוך ה' שלא השיב את ברכותי ואת תפילותי על העקרות ריקם, וגם בנושאים אחרים שקשורים לרפואה. תזכו אותי שגם אתן תראו ישועה דרכי. אני לא באבא ולא אדמור. אלר אדם פשוט שקרוב לה' ובא בתפקיד של עזרה לבריות ולא מרמה ולא בצע כסף. רבות הנשים שזכו דרכי לישועה. אל תאמרו נואש - ישועת ה' כהרף עין, בעיתה אחישנה אמר ב'.
    ניתן לפנות אלי במייל עם השם והטלפון שלכן: [email protected]
    שבת שלום לכולכן, באהבה גדולה לכולכן- לאה
6 תגובות
עמוד 1
  • ברכה אף פעם לא מזיקה גם של האדם הכי פשוט.
    אשמח לברכה רעות בת ירדנה לזרע בר קיימא והילה בת רונית לזיווג.
  • פשוט לי יאומן מה הולך פה
  • אני מציעה שתעשי את מלאכת הקודש שלך כמו צדיקה אמיתית ופשוט תברכי את כולן בלי לפרסם את עצמך ובואי נראה איך זה עובד.
    קצת צניעות , לא? גם ערך ביהדות.
    זה הרי מה שאלוהים אמר לא? פרו ורבו ומלאו את הארץ. אז כנראה שהוא ידאג לנושא לבד בלי כל מיני שמפרסמים את עצמם ומבקשים בדיעבד טובות הנאה למיניהן כולל החזרה בתשובה
  • אני מציעה שתעשי את מלאכת הקודש שלך כמו צדיקה אמיתית ופשוט תברכי את כולן בלי לפרסם את עצמך ובואי נראה איך זה עובד.
    קצת צניעות , לא? גם ערך ביהדות.
    זה הרי מה שאלוהים אמר לא? פרו ורבו ומלאו את הארץ. אז כנראה שהוא ידאג לנושא לבד בלי כל מיני שמפרסמים את עצמם ומבקשים בדיעבד טובות הנאה למיניהן כולל החזרה בתשובה
  • מעניין שכל מיני חבר'ה כמוך מוצאים את דרכם למקום של קושי ותסכול ומנסים להשפיע על אנשים כשהם לא בשיא כוחם ומוכנים להיתפס לכל קשית מושטת במקום ללכת לרופא ומקסימום לקבוצת תמיכה/פסיכולוג
  • יוליה אולי הפורום הזה לא מתאים לך ?..
    הפורום של כולם גם דתיות וגם חילוניות ...
    היא לא ביקשה כלום לא מתאים לך אל תגיבי לפוסט !!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה