גרידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני קבלתי בשורה קשה כי העובר הפסיק להתפתח בשבוע 6 והריון כבר כמעט בשבוע תשיעי וצריך גרידה בינתיים דוחה כי מקווה לנס לא מצליחה לחשוב איך בכלל אעשה את זה כבר ממש יש בטן ואני הרוסה . שמעתי מלא סיפורים דומים כמעט אחד לאחד עם הסיפור שלי ובסוף היה הריון תקין מה לעשות??
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום רעות,

אני איתך.
    זו חוויה קשה מנשוא.
    לצערי אני חוויתי אותה שלוש פעמים.
    את הגרידה האחרונה עברתי אתמול...כך שאת יכולה להסיק מכך שאני באמת מבינה ולצערי הרב, לא רק מבינה, אלא חווה איתך בימים אלו את אותן התחושות העצובות והקשות.

גם העוברים שלי חדלו להתפתח בשבוע 6. הפעם הראשונה הדבר התגלה בשבוע 7, בפעם השניה בשבוע 9 ובפעם האחרונה, זו שהסתיימה אתמול בגרידה, בשבוע 7 גם כן.

אני לא רוצה לשבור את רוחך, אבל אני גם לא רוצה שתקווי לשווא.
    בימנו אנו, הטכנולוגיה כ"כ מתקדמת, שאם את בשבוע 9 ורופא שביצע אולטרסאונד קבע שהעובר הפסיק להתפתח בשבוע 6 (וסביר שגם לא נצפה דופק?), אז הכל מצביע על כך שההריון לא תקין.
    אם את רוצה להיות ממש ממש בטוחה ואני יותר ממבינה את הרצון הזה, לכי לראות רופא נוסף וקבלי חוות דעת נוספת.

אם בצער רב, תאלצי לסיים את ההריון בגרידה, אני יכולה להרגיע אותך, שהפרוצדורה אינה כואבת, היא מתבצעת בהרדמה מלאה.

אני שולחת לך שק של חיבוקים וחיזוקים ומאחלת לך בכל ליבי, שההריון הבא יהיה רגיל ומשעמם.

יעל
  • בנות חייבת לשתף לפני שבוע הייתי בבית חולים אמרו לי שראו שק שמתאים לשבוע 8 ועובר כמעט בן 7 שבועות ללא דופק הם רצים לגרות קראתי המון המון סיפורים כי בשבועות מתקדמים ראו דופק כי עובר גדל לא לרוץ לעשות גם לי אמרו ואני מחכה בינתיים הבטא שלי קופצת נכון ההמתנה מאוד מאוד קשה לפעמים אז לא לרוץ אנחנו היתייעצנו עם רב והוא אמר להמתין עד הבדיקה הבאה ממליצה כי שבוע שעבר הייתי הרוסה היום מעודדת אחרי בטא
  • גם אני קבלתי את אותה בשורה היום ו מרוסקת הריון אחרי 13 שנה . אנחנו המתנות שבועיים וכלום לא השתנה חוץ מקווה שהתנצפה בהצלחה לי זה ביום ראשון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה