IVF פרטי- תסכול יותר מציבורי- חובה קריאה!!! בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני חייבת להתייעץ אתכן ואולי אקבל תשובות קצת הגיוניות ביום הזה,
    כפי שחלק מכן יודעות אני בטיפוליי פוריות כשנה, בעיית זרע קשה אצל בעלי, תאי זרע בודדים ואפילו אפסיים לעיתים.
    החלטנו ללכת לטיפולי הפרייה,
    תחילה היינו בבית חולים ציבורי אך לאחר שהבנתי שאין הרבה עם מי לדבר שם ואין יחס החלטנו שאנו הולכים על פרטי,
    תחילה הלכנו לפרופ' דירנפלד מרתה בחיפה, אך לאחר 3 טיפולי הפרייה וויכוח עם הרופאה משום שהשוותה את טיפולי ההפריה שלי לצבע לשיער (כן כן לצבע לשיער!!), משום ששאלתי על בדיקה נוספת שחשבתי שתעזור לנו והיא התעצבנה כי הריי הם חושבים שלנו כמטופלים אסור לקרוא באינטרנט ואנחנו צריכים לסמוך בעיניים עצומות. בכל אופן לא התאים לי והלכתי לרופא אחר.
    הלכנו לפרופסור איצקוביץ - גם פרטי, שילמנו את כל מה שצריך עוד לפני תחילת הטיפול, כדיי שהנטל ירד מעט, בפגישה שערכנו איתו היום בכדי לקבוע את הפרוטוקול שלי, התברר שבבדיקת זרע שבעלי עשה נמצאו 8 תאי זרע, אך ברוב חוכמתם הם החליטו שאין טעם להקפיא וזרקו את הזרעים לפח!!!!
    זרעים שבישבילי הם עולם ומלואו זרקו.
    הרופא קבע שנתחיל בטיפולים וביום של השאיבה בעלי יתן דגימת זרע (מה שבפעם הראשונה בבדיקת זרע ביום השאיבה לא היו לבעלי כלל תאי זרע ולכן התשמשו בזרעים שקודם הקפאנו)
    הרופא סומך על בדיקת זרע במכון פרטי שאני ובעלי עשינו שם שנמצאו 15 תאי זרע באיכות ירודה, ובזרע של יום השאיבה, אני ממש לא סומכת על זה, הוא החליט (הרופא) לעצור את השיחה איתנו ולהפנות אותנו לעובדת המעבדה ולשאול אותה מה עדיף לעשות, למה אני צריכה להתעסק עם זה בכלל??
    ולמה אני צריכה לקחת את הסיכון שביום של השאיבה לא יהיו תאי זרע ויגידו לי שאין מה לעשות וכל הטיפול שעשיתי היה לשווה!!
    בכל אופן בהמשך השיחה הרופא כל שנייה הסתכל בשעון מה שגרם לי לתחושה שהוא מחפף אותנו!! ותבינו השיחה ערכה כ-5 דקות!!
    אני לא מבינה גם בפרטי הרופא לא נותן לדבר? הרופא חושב שהוא ה'?
    מתוסכלת וממורמרת מהם ולא יודעת מה לעשות, כבר לא בא לי להמשיך עם הטיפולים האלו בכלל!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת מאיזה איזור אתם אבל אני טיפלתי אצל פרופסור לב רן באסותאא בת"א .
    וכול בדיקה שהייתי מעוניינת לעשות היינו עושים לכול שאלה הייתה תשובה .
    מאוד חשוב שתהיה מחוברת לרופא אם צריך תעברי לעוד רופא.
    וכן הרופאים חושבים שהם ה'!!!
    לי אמרו שאם אני לא אלך לתרומת זרע או ביצית אז אני לא אהיה אמא !!!
    ואחרי 14 הפריות שלא הצליחו נקלטתי טבעי
    אז אל תתיאשי מתוקה ותמשיכי להתפלל ולקוות ..
    ואם צריך להקפיא זרע לטיפול פשוט תתעקשי על זה ... בשביל זה את משלמת !!!
    אני אישית הייתי קוראת המון באינטרנט ומעורבת המון בטיפולים שלי ...לא הלכתי בעיניים עצומות !!!

בהצלחה
  • קודם כל אני מאחלת לך המוןןןן בהצלחה ומחזיקה לך אצבעות גם בידיים וגם ברגליים. אני מסכימה כי החלק החשוב ביותר בתהליך הזה הוא החיבור עם הרופא שמלווה אותנו לאורך התהליך הקשה הזה ותחושת חיבוק היא חשובה נורא!! לי אישית אמרו במרפאת פוריות כשהתחלתי לשאול המון שאלות מה לא קראת על זה באינטרנט?? כולן עושות את זה... וזה מה שקיבלתי במקום תשובה לשאלה... צריך ללמוד לפעמים לסנן תגובות וללכת בראש מורם לכיוון המטרה! !
  • היי, מבינה מאוד את התסכול שלך
    אני טופלתי רק בבתי חולים פרטיים אבל הרופא הראשון שהלכנו אליו היה דרך מכבי . לא היו לי טענות מיוחדות אליו אבל הטיפולים אצלו (4 הזרעות ו2 IVF ) לא הביאו לתוצאות. עברנו לרופא פרטי פרופסור זיידמן בתל אביב וכל מה ששמעתי עליו מאחרים חוויתי בעצמי. ממש חוויה מתקנת. הוא זמין לשאלות, יושב איתך כמה זמן שצריך ומקצועי ואנושי ברמות שאני בתור מי שעובדת בעולם הרפואה יכולה לספור על יד אחת אנשים ברמה כזו שאני מכירה.
    יש עוד רופאה שלא הייתי אצלה אבל שמעתי שהיא מעולה - ד"ר פולינה אוסטרובסקי ( היא מקבלת בנתניה במכבי , אולי גם עובדת פרטי ( לא ביררתי ) אז אם זה יותר קרוב לך תנסי אצלה.
    בהצלחה
  • לפי מה שהבנתי את גרה באזור צפון, אבל כדאי לך להגיע לאזור המרכז אחת ל..לפגישה אצל רופא/ה שבאמת תתחברי אליו. יש לי המלצות חמות על פרופ' זיידמן שמטפל באסותא, את יכולה להגיע גם ישירות לאסותא עם כל הניירת ופשוט לבקש לשבת עם זיידמן או כל רופא אחר שעובד באסותא עצמו ולקבל יחס טוב, תשובה על שאלותייך והמעבדה אצלם, גם איתם ניתן לשבת מתי שנוח לך. אני מטופלת אצל ד"ר אליצור שהוא מנהל מח' הפריה באסותא, דרך אסותא. לא משלמת לרופא שקל, רק לשאיבות והחזרות. מאוד מרוצה, הם עם היד על הדופק עם המטופלות שלהם. מאוד מומלץ להשקיע את האנרגיות במקום על הרופאים, על נסיעה פעם בחודש או פעמיים למרכז ולהיות מרוצה.

אם את לא רוצה להמשיך עם הרופא הזה, בקשי את הצ'קים חזרה, או החזר. זה כמו כל עסק וחייבים להחזיר את הכסף, דבר שני - הייתי רוצחת את הרופא אם היה זורק את הזרע של בעלי לפח אחרי כ"כ הרבה מאמץ!!!
  • היי, אם את מחיפה או מהאיזור אני ממליצה לך על ד״ר גיסילביץ שמקבל בעפולה. הוא גם מנהל מחלקת פוריות בעפולה, אם תרצי אתן לך את הטלפון שלו. אומנם הטיפול עצמו נעשה באלישע, שם תוכלי לקבל את איתקוביץ בשאיבה או ההחזרה אבל כל התהליך של לפני הוא מול גיסילביץ והוא רופא מקסים!! קשוב, עונה תמיד ועל כל ונותן תקווה כשאפשר והכי חשוב- אומר תאמת ולא מושך זמן סתם!!
    אם תרצי אתן לך את הטלפון שלו
  • אל תתייאשי - צריך למצוא רופא טוב.
    המלצתי - פרופ' פאינרו, עובד בהלל יפה וגם באסותא תל אביב.
    לא תצטערי.
    לפרטים:
    [email protected]
  • תותי פרוטי, ראיתי שפרסמת בפוסט אחר שהטיפול ה 5 הצליח. עם איזה רופא עשית את הטיפול החמישי??
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה