צריכה עזרה דחוף בטא 21.6 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות אני חדשה כאן אני ובעלי החלטנו להכנס להריון המחזור האחרון שלי היה ב6.7 ומרוב הלחץ לא יכולתי לחכות לאיחור וכמו רובכן בטח רצתי לקנות בדיקת הריון ביתית אתמול וויצאה חיובית אבל הפס היה ממש בהיר היום בבוקר הלכתי לעשות בדיקת דם בטא שיצא לי 21.6 רציתי לדעת אם זה תקין לשבוע שבו אני אמורה להיות בבקשה תעזרו לי אני ממש בלחץ

אליאנוש
5 תגובות
עמוד 1
  • דרך אגב יש לי כאבי בטן בקטנה וגדל לי החזה ואני כל היום רוצה לישון ...אני ממש מקווה שאני בהריון והערך בטא תקין אני מפחדת שזה יהיה הריון כימי כי עברתי הפלה בעבר בבקשה בנות תעזרו לי אני בלחץ של החיים יכול להיות שהבטא נמוך כי גיל ההריון צעיר הריי אין לי איחור אפילו עדיין אני צריכה לקבל ומקווה שלא אקבל מחזור ב 4.8

אליאנוש
  • אליאנוש יקרה,
    פס בהיר ככל שיהיה הוא עדיין פס :)
    מדד הבהירות הוא פונקציה של כמות הורמון ההריון...שכמובן עולה עם התקדמות ההריון.
    תהיי בקשר עם רופא הנשים שלך לקבוע תור לבדיקת דופק עוברי (בדיקה שנערכת בין שבוע 6 ל 8 בד"כ)
    וכך תוכלי לדעת בוודאות.
    ועד אז...אופטימיות אופטימיות אופטימיות !!!!!!
    בלי קשר, ממליצה לך להירשם לאפליקציה באתר הזה - יולדת - שמראה לך בכל שבוע מה צריך לעשות מבחינת בדיקות, ומראה את התפתחות העובר....
    המון הצלחה ! והריון בריא וקל !
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • שהלכתי לעשות בדיקת בטא האח אמר לי שמעל 7 זה הריון...
    אז ההריון שלך עדיין נורא צעיר... בהצלחה ומזל טוב!
  • תודה בנות אני כבר בשבוע 7 ויש לי בחילות נוראיות אני גם מקיאה לפחות חמש פעמים ביום ומפספסת הרבה עבודה יש טיפים להקלה בבחילות ?
  • בטח!!! תסתכלי על הפוסט הנעוץ בראש העמוד שלי :)
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה