אני רוצה לעבור הפלה בבקשה עזרו לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אני בת 27 נשואה גליתי לאחרונה אחרי בדיקת שתן ביתית ובדיקת דם שאני בהריון בשבוע ה 6
    ההריון הזה הוא מחוץ למסגרת הנישואין שלי , ואני חייבת לעשות הפלה
    אני כבר שבוע לא יושנת בלילות מחפשת מידע על מה עליי לעשות , אף פעם לא עברתי את זה לא לידה ולא הפלה
    בבקשה תכוונו אותי מה עליי לעשות , למי לגשת ! האם ליידע את הרופאת נשים שלי או ללכת לעשות את זה באופן פרטי מה עדיף
    תודה לכל מע שעונה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום שרון,

הפורום הזה הוקם בכדי לתת תמיכה נפשית לנשים שאיבדו את עוברן, שלא מרצון.
    ייתכן ואני טועה, אך בתור מנהלת הפורום ומתוך היכרות עם הנשים שמגיעות לפורום זה, אני חוששת שאף אחת מאיתנו, לא תוכל לתת לך את המידע אותו את מחפשת.

אני מבינה שאת נתונה כעת בלחץ, אך אני ממש מבקשת ממך לא לעשות דבר שיעלה לך בבריאותך.
    גשי לרופא המטפל והמשיכי טיפול מולו.

שיהיה לך יום טוב,

יעל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה